Messer Chups: Orosz zombik koncerteznek Budapesten

A Messer Chups zenéje olyan, mintha az éjszaka furcsa teremtményei kiszöktek volna a napra, hogy egy eszement beach partyn ropják egész nap. A szentpétervári trió psychobilly muzsikája a ’60-as évek surf rockjával ütközteti a B-kategóriás horror- és sci-fi filmeket. 

Garantáltan táncra perdíti az egyszerű földi halandókat is. Nyári horror surf party Taste the Blood of Guitaracula című új lemezükkel!

Milyen lenne ha Lugosi Béla és Ed Wood szörfözni mentek volna? A Messer Chups psychobilly zenéje szavak nélkül is tökéletesen leírja ezt az abszurd jelenetet! Nem is értjük, miért nem csapott még le bájosan bizarr muzsikájukra Tarantino!

Messer Chups 2018 web

A szentpétervári trió két évtizede nyomja surf-rock áztatta zenéjüket, amikben a B-kategóriás horror-, sci-fi filmek és a ponyvairodalom szinte összes fontos szereplője feltűnik. Mellette rengeteg film-és rajzfilmbetét, különféle hangeffektek és horrorisztikus zajok. Sőt, egy kis orosz melódia is.

Messer chups -Midnight Call…Official video

https://messer-chups.bandcamp.com/ Messer chups -Midnight Call…Official video from new album -Taste the blood of Guitaracula.2017 MuSick Recordings

A színpadon Oleg Gitarkin, a dögös Zombierella (Svetlana Nagayeva) és Dr. Boris mozdulatai és megjelenése önmagában is figyelmet követel, hátha még belekezdenek a táncoltatásba.

Club Girl Anike Kopie
Svetlana Nagayeva, a Messer Chups basszere / Fotó: Street Magazine

A zenekar most, közel 10 év után új, Taste the Blood of Guitaracula c. új lemezével tér vissza az A38 tetőteraszára június 13-án.

#web | #facebook | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. június 13., 20 óra

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: Elővételben 2. 000 forint, Helyszínen 2. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból