Majka, Curits, Nagy Feró, Mádai Vivien, Istenes László és állítólag Enrique Iglesias – igazi gálarendezvény egy karácsonyi bulihoz, de Mészáros Lőrinc cégcsoportja bevállalta.

Közös sikerek ünneplése Mészáros Lőrincék karácsonyi buliján

“Az idei évben ismét megrendezésre kerül a Mészáros Csoport Karácsonyi Gálarendezvénye, melyre Téged is szeretettel várunk! Reméljük, hogy ebben az évben is együtt ünnepelhetjük meg közös sikereinket” – szólt Mészáros Lőrinc cégcsoportja, a Mészáros-csoport online karácsonyi meghívója, amely a Magyar Hanghoz is eljutott. Eredetileg a cég munkatársainak és partnereinek küldtek szét.

Az esemény december 20-án 15 órakor kezdődött a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferencia Központban (Fő utca 176), azaz a Pancho Arénában. A részvétel regisztrációhoz kötött, a zökkenőmentes bejutást két bejáraton és egy külön VIP bejáraton lehet lebonyolítani. Ebből az következtethető ki, hogy voltak VIP-vendégek is.

Majka és Curtis is rész vett Mészáros Lőrincék karácsonyi buliján

16.30 és 17 óra között a terv szerint az ország leggazdagabb embere mondott köszöntő beszédet, majd 17 és 19 óra között – tehát két órán át – díjátadó zajlott. Ezt követte a másfél órás vacsora, majd 20.50 és 21.50 között Majka & Curtis szórakoztatja a közönséget.

Ez azért is érdekes, mert nemrég Majka a Partizán vendége volt, amely során azt mondta, őt nem érdekli a politika, és ha lehet ilyet mondani, ő inkább baloldali, mint fideszes.

Senki ne értsen félre: én nem vagyok fideszes, sőt, engem kurvára nem érdekel a politika, sőt, ha valami érdekel, az inkább a baloldaliság, százszor közelebb áll hozzám

– mondta a dalszerző-énekes, aki korábban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel is találkozott. A Partizánnak elmondta, ez kétszer is megtörtént. 

Kapcsolódó cikk

“Úgy gondolom, hogy egy olyan típusú csávónak, mint én, mindig ellenzékből kell kornyikálnia. Undorodom azoktól a zenészektől, akik odaállnak kihúzott mellel választásokon, döngetik a mellüket, és később ezt viszik a pályafutásukon tovább” – tette hozzá.

Enrique Iglesias is?

A Magyar Hanghoz eljutott meghívóból az is kiderült, hogy a Luxusfeleségek luxuskivitelben műsornak köszönhetően celebbé vált Mádai Vivien és a TV2 műsorvezetője, Istenes László volt a karácsonyi buli házigazdája. 

Kapcsolódó cikk

A lap a cikket, amikor publikálta, azt írta, este 10 óra környékén kisorsolnak egy Suzuki SX4 S-cros személygépkocsit, és ezt követően meglepetés fellépőre lehet számítani. Akkor még nem lehetett tudni, ki az. Ám a 24.hu egyik olvasója észre vette, Enrique Iglesias dobosa, Gilmar Gomes Budapesten posztolt, így az sejthető, Iglesias volt a gálarendezvény sztárfellépője.

Kapcsolódó cikk

A szervezők a vendégek oda- és hazajutásáról is gondoskodnak. Az óránként járó különbuszok Alcsútdoboz, Bicske, Herceghalom és a Móricz Zsigmond körtér érintésével hozzák-viszik a közönséget.

A tipikus karácsonyi bulikhoz mérten eltérő fényűzés talán nem meglepő Mészároséktól. Mint beszámoltunk róla korábban, a Várkonyi Andreával kötött házasság utáni lakodalom is hatalmas fényűzésben telt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.