Követem Design A 2020-as Met Gála hivatalosan is elmarad a koronavírus-járvány...

A 2020-as Met Gála hivatalosan is elmarad a koronavírus-járvány miatt

Promóció

A divat legnagyobb eseményeként számon tartott Met Gálát korábban már elhalasztották, de a szervezők végül a végleges törlés mellett döntöttek a koronavírus miatt.

Idén már biztosan nem lesz Met gála

Promóció
- Advertisement -

Márciusban még azt jelentették be a szervezők, hogy a 2020-as Met Gálát májusi időpontra halasztják, de végül a világjárványra való tekintettel búcsút mondtak az eseménytől erre az évre, írja a Dazed.

Lady Gaga a Met Gálán 2019-ben / Fotó: Theo Wargo

A hírességeket is sokként érte a gála elmaradása, de a Met gála szervezői online programokkal próbálják enyhíteni a hiányt.

A Metropolitan Múzeum idei tavaszi kiállítása az About Time: Fashion and Duration címmel október 29-ig lett volna látogatható, de végül ezt meghosszabbították 2021 februárjáig. A Vogue értesülései szerint az eseménynek otthont adó Metropolitan Múzeum várhatóan augusztus közepén nyithat újra.

Online térbe költözött az esemény

A gála elmaradása nem jelentette azt, hogy teljesen búcsút kellet volna mondani az extravagáns divateseménytől. Hiszen az eredetileg május 4-re tervezett gála az online térbe költözött át, a sztárok mellett a Twitteren bárki csatlakozhatott a High Fashion Twitter Met Gala programhoz.

Ilyen ruhát nem viselt volna Rihanna az elmaradt Met Gálán

Két héttel ezelőtt került volna megrendezésre a divatipar legcsillogóbb, legjobban várt eseménye a Met Gála, de a koronavírus-járvány gátat vetett a rendezvénynek. A szervezők márciusban döntöttek az esemény törlése mellett, így idén a vörös szőnyeg az iparág legnagyobb tervezői, modelljei, szerkesztő és celebjei nélkül maradt.

„Csodálatos nap volt, az egész csapatot jó értelemben nagyon meglepte az emberek tiszta kreativitása” – árulta el Aria Olson, az online program megálmodója.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3