Michael Jackson lányának öngyilkossági kísérlete körül újabb fejlemények derültek ki a rendőrség által

Michael Jackson lánya, Paris Jackson a napokban öngyilkosságot kísérelt meg, írta a TMZ. Több ízben hazugnak nevezte a lapot Twitteren. A rendőrség is reagált a történtekre.

Mint mi is megírtuk, Michael Jackson lánya, Paris Jackson újabb öngyilkosságot kísérelt meg. A hírt a TMZ nevű kaliforniai lap szellőztette meg először Twitteren.

A zaklatóval való szimpátiától a női orgazmusig – A leglebilincselőbb Netflix-filmek

A You főszereplője, Joe Goldberg ( Penn Badgley) „hisz az első látásra szerelemben”. Persze, nem egészen úgy, ahogyan azt elképzelnénk. Mikor a könyvesbolti eladó találkozik a csinos, fiatal nővel, Guinevere Beckkel (Elizabeth Lail), azonnal tudja, kell neki, és nem fél átlépni semmilyen morális határt, hogy megszerezze.

Értesüléseik szerint Paris Jackson az apja 4 órás, Leaving Neverland dokumentumfilmje körüli botrány miatt akart véget vetni életének.

parisjackson 0

Az eset után kórházba szállították, de 72 órás pszichiátriai megfigyelés alatt tartották. Nem ez volt az első eset, hiszen 2013-ban is történt hasonló vele.

Michael Jackson lánya felvágta ereit apja körüli pedofil botrány miatt

Michael Jackson életéről szóló négyórás dokumentumfilm nemrég került a mozikba. Lázban tartja a világsajtót, és megosztja a popkirály körüli ügyet. Paris Jacksont felzaklatta a mindennapos hír, és öngyilkossági kísérletet követett el. Michael Jackson pedofil kapcsolatait veszi górcső alá a film, bár nem mondja ki, hogy Jackson pedofil lett volna.

A megfigyelés alatt több ízben kommentálta a TMZ tweetjét, amelyekben hazugnak nevezte a lapot.

A rendőrség viszont megszólalt az ügyben a Daily Mailnek.

A Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy a mentők öngyilkossági kísérlet miatt mentek Paris Jackson hollywoodi házához, szombaton.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból