Követem Design Michelle Obama új kampányával mindenkit el akar vinni szavazni

Michelle Obama új kampányával mindenkit el akar vinni szavazni

Promóció

A demokratáknak nagy szükségük lesz minden szavazatra, ha le akarják győzni Donald Trumpot novemberben. Michelle Obama elindított egy ügyes kampányt, hogy mindig az amerikaiak szeme előtt lebegjen: menjenek szavazni.

Gondosan válogatott termékekkel a szavazás mellett

Promóció
- Advertisement -

Amikor Michelle Obama beszédet mondott a Demokraták Kongresszusának első napján, az internet felrobbant a nyaklánca miatt. A diszkrét, egyedi tervezésű „VOTE” feliratú ékszert egy addig ismeretlen tervező, ByChari készítette, de azóta mindenki olyat szeretne. Most kiderült az is, hogy az elhíresült lánc a volt first lady szavazásra buzdító kampányának termékpalettájába tartozik.

Michelle Obama, a Vote 4Ever arca / Fotó: When We All Vote Instagram

A válogatást, a Vote 4Ever kollekciót Obama sztájlisztja, Meredith Koop állított össze. Az emblémázható használati tárgyaknál – póló, baseball sapka, bögre, matrica – az is szempont volt, hogy kézzel vagy fenntartható módon előállítottak és a nemek tekintetében semlegesek legyenek, írja az Independent.

Donald Trump megkezdte az amerikai médiafelügyelet propagandává hangolását

Július végének vezető híre volt az szerkesztőségének tömeges felmondása, miután a tulajdonos kirúgta Dull Szabolcs főszerkesztőt. Az újságírók kijelentették, hogy ez az intézkedés súlyosan megsértette a szerkesztőség független működését garantáló, általuk meghatározott elveket, így szinte az egész szerkesztőség beadta a felmondását. A média függetlenségének erodálása idén nyáron az Egyesült Államokban is magasabb fokozatra kapcsolt.

Michelle Obama nonprofit szervezete, a When We All Vote ezekkel a mindennapi tárgyakkal is tudatosítani kívánja az állampolgárokban, mennyire fontos, hogy elmenjenek szavazni.

Hamarosan ellephetik a közösségi médiát is

„A termékek csomagolásán található QR-kód a szavazók regisztrációs oldalára irányít, ami nagyban megkönnyíti a részvételt” – magyarázta Sarween Salih, aki a brand stratégiájáért felel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Have you requested your #VoteByMail ballot yet? Head over to our Voter Resources Hub to get yours (link in bio) 🎨: @libbyvanderploeg

When We All Vote (@whenweallvote) által megosztott bejegyzés,

„Amikor Michelle Obama 2018-ban elindította a When We All Vote-ot, azzal a céllal vágtunk bele, hogy megváltoztassuk az emberek szavazáshoz való hozzáállását. A Vote 4EVER merchandising ennek a küldetésnek a marketingeszköze. Tudjuk, hogy a fiatalok az öltözködésükön keresztül is véleményt nyilvánítanak. Bízunk abban, hogy a kollekció arra ösztönzi az embereket, hogy regisztráljanak és menjenek el szavazni” – mondta Stephanie L. Young, a szervezet kulturális és kommunikációs igazgatója.

Elég volt: a legnagyobb amerikai zenészek jóváhagyásukhoz kötnék dalaik politikai célokra történő felhasználását

A zenei élet olyan A-listás sztárjai, mint vagy Mick Jagger is aláírták azt a nyílt levelet, amely arra szólítja fel a politikusokat, hogy jelezzék a művészek felé, ha szerzeményeiket politikai célra kívánják felhasználni. Korábban számos zenész, együttes fejezte ki nemtetszését, amikor dalaikat választási rendezvényeken hallották viszont.

Az amerikai elnökválasztást november 3-án tartják – hacsak előző nap nem csapódik be egy aszteroida az országba. A két jelölt a jelenlegi republikánus elnök, Donald Trump és demokrata kihívója, Joe Biden, a felmérések szerint éles versenyben utóbbi vezet jelenleg. Kanye West indulásáról a botrányos kampányrendezvénye után nem érkeztek hírek. A Facebook is igyekszik minden információt megadni a szavazásra jogosult polgároknak.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3