Nézem Film Még csak 15 éves, de máris filmet készít Millie...

Még csak 15 éves, de máris filmet készít Millie Bobby Brown

Promóció

Nővérével, Paige Brownnal készít filmet A Time Lost címmel, a Netflixnek a Stranger Things fiatal színésznője, Millie Bobby Brown, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
- Advertisement -

A film A Time Lost címmel jelenik majd meg, a történet pedig a Brown-lányok saját ötletén alapul: a sztori két régóta haragban álló, Long Island-i családot veszi górcső alá, akiknek a helyzetét az egyik család drámája bonyolítja tovább, tinédzser lányukat ugyanis rákkal diagnosztizálják.

Millie Bobby Brow, a Stranger Things csillaga / Fotó: Getty Images

A forgatókönyvet Anna Klassen írja, aki egy lelkes Twitter-bejegyzésben harangozta be a hírt. Ő írja egyébként az Óz, a csodák csodája Dorothyjának és az Alice Csodaországban címszereplőjének barátságáról szóló Dorothy and Alice forgatókönyvét is, szintén a Netflixnek.

Anna Klassen on Twitter

Millie Bobby Brown asked me to write a movie for her… is probably the coolest sentence I will ever write. I’m so excited to write this film and share a story that is deeply personal to Millie and her family❤️ https://t.co/QCq5wFdwfm

Hogy kik szerepelnek majd a filmben és mikorra várható a bemutató, egyelőre még nem tudni.

so excited that @florencebymills is now available on ulta.com! welcome to the florence family @ultabeauty! ♡

1.8m Likes, 12k Comments – 🇲​🇮​🇱​🇱​🇮​🇪​ (@milliebobbybrown) on Instagram: “so excited that @florencebymills is now available on ulta.com! welcome to the florence family…”

Azt már viszont hivatalosan is bejelentették, hogy a 15 éves Millie Bobby Brown producerként, Paige Brown pedig executive producerként dolgozik majd a filmen.

Millie Bobby Brown is beállt a sorba: saját sminkmárkát dobott a piacra

Selena Gomez, Ciara, Kim Kardashian – a sor még folytatható. És most már Millie Bobby Brown is. Mi a közös a felsoroltakban? Függetlenül szakmai tudásuktól, mind rendelkeznek saját kozmetikai márkával. stranger things 4, Millie Bobby Brown smink, Florence by Mills

Úgy tűnik, Bobby Brown meglovagolja a filmes hullámokat. Nemrég robbant a hír, hogy ő a Converse legfiatalabb tervezője. Sőt, saját sminkmárkát is piacra dobott.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Nem véletlen ez a tétlenkedés, hiszen a Stranger Things sorozatnak köszönhetően több mint 28 millió követőre tett szert Instagramon.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3