Még csak 15 éves, de máris filmet készít Millie Bobby Brown

Nővérével, Paige Brownnal készít filmet A Time Lost címmel, a Netflixnek a Stranger Things fiatal színésznője, Millie Bobby Brown, írja a The Hollywood Reporter.

A film A Time Lost címmel jelenik majd meg, a történet pedig a Brown-lányok saját ötletén alapul: a sztori két régóta haragban álló, Long Island-i családot veszi górcső alá, akiknek a helyzetét az egyik család drámája bonyolítja tovább, tinédzser lányukat ugyanis rákkal diagnosztizálják.

Millie Bobby Brown Stranger Things A Time Lost
Millie Bobby Brow, A Stranger Things Csillaga / Fotó: Getty Images

A forgatókönyvet Anna Klassen írja, aki egy lelkes Twitter-bejegyzésben harangozta be a hírt. Ő írja egyébként az Óz, a csodák csodája Dorothyjának és az Alice Csodaországban címszereplőjének barátságáról szóló Dorothy and Alice forgatókönyvét is, szintén a Netflixnek.

No Title

Millie Bobby Brown asked me to write a movie for her… is probably the coolest sentence I will ever write. I’m so excited to write this film and share a story that is deeply personal to Millie and her family❤️ https://t.co/QCq5wFdwfm

Hogy kik szerepelnek majd a filmben és mikorra várható a bemutató, egyelőre még nem tudni.

so excited that @florencebymills is now available on ulta.com! welcome to the florence family @ultabeauty! ♡

No Description

Azt már viszont hivatalosan is bejelentették, hogy a 15 éves Millie Bobby Brown producerként, Paige Brown pedig executive producerként dolgozik majd a filmen.

Millie Bobby Brown is beállt a sorba: saját sminkmárkát dobott a piacra

Selena Gomez, Ciara, Kim Kardashian – a sor még folytatható. És most már Millie Bobby Brown is. Mi a közös a felsoroltakban? Függetlenül szakmai tudásuktól, mind rendelkeznek saját kozmetikai márkával. stranger things 4, Millie Bobby Brown smink, Florence by Mills

Úgy tűnik, Bobby Brown meglovagolja a filmes hullámokat. Nemrég robbant a hír, hogy ő a Converse legfiatalabb tervezője. Sőt, saját sminkmárkát is piacra dobott.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Nem véletlen ez a tétlenkedés, hiszen a Stranger Things sorozatnak köszönhetően több mint 28 millió követőre tett szert Instagramon.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk