Mindig is érdekelt, hogy milyen színű valójában az Oreo keksz?

A világ egyik legfontosabb kérdésére adhat választ egy híres gasztroblogger, Lee Breslouer és az Oreo keksz gyártója.

Kivételesen nem brit kutatók foglalkoztak a kérdéssel, hanem Lee Breslouer gasztroblogger válaszolta meg a nagy találós kérdést: az Oreo keksz barna-e vagy fekete?

Aki eddig biztos volt abban, hogy egyértelműen tudja a válasz, most elbizonytalanítjuk! Tehát, aki nincs felkészülve a válaszra, az ne is olvasson tovább!

Egy német étteremnek elege lett a rosszcsont kölykökből: kitiltotta őket

A “Nagyi Konyhája” (” Oma’s Küche “) nevet viselő étterem tulajdonosa, Rudolf Markl döntése értelmében 14 év alattiak nem látogathatják az éttermet vacsoraidő alatt. A tulaj ehelyett a “béke szigetét” kínálja a vendégeinek. Az ügy nagy port kavar Németországban. A tulajdonos szerint ez a lépés már régóta érett.

Lee Breslouer, aki ételekkel kapcsolatos cikkek írására specializálódott egyértelműen a fekete színre voksol! Nem is érti, hogy néhányan miért gondolják azt, hogy mégis barna a süti.

oreok
A rejtélyes színű Oreo kekszek / Mondelēz

A kételkedők mellett szól viszont, hogy a különböző reklámokban, termékfotókon sem lehet egyértelműen megállapítani a keksz színét, hiszen még az Oreo hivatalos közösségi oldalán is hol egészen fekete, hol pedig sötétbarna képek készülnek a csokoládé-szendvicsről. Akkor most mégis milyen színű?

A kérdésre az Oreo gyártója a Mondelēz vállalat tudhatja a valódi választ – gondolhatnánk.

Mégis úgy tűnik, hogy szándékosan kitérnek a világos válaszadástól.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nincs egyértelműen meghatározott színe az Oreonak. Néhány ember barna árnyalatúnak látja, míg mások szerint inkább a feketéhez áll közelebb[/perfectpullquote]

– nyilatkozza a gyártó, szándékosan fokozva ezzel a keksz színe körül kialakult rejtélyt.

Oreo GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Oreo GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Reméljük, egyszer a brit tudósok tisztázzák majd a keksz valódi színét. Addig is élvezzük az édesség fenséges ízét egy pohár hűsítő tejjel és együk meg a fekete és a barna színű Oreo kekszeket egyaránt.   

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból