Orbán Viktor volt óvodájában járt, amiről Molnár Áronnak megvolt a véleménye, miután hónapok óta aktív résztvevője és szervezője oktatással kapcsolatos tüntetéseknek.

Orbán Viktor közösségi médiaoldalain számolt be róla, hogy ellátogatott az alcsútdobozi Háromhárs óvodába, amelybe gyerekként ő is járt. A miniszterelnök a képekhez azt írta, „53 év után újra elhozott Anyukám”.

Molnár Áron színész-aktivista videóüzenetben reagált arra, hogy a miniszterelnök egy oktatási intézményből posztol, miközben a pedagógusok hosszú ideje követelik az oktatás megreformálását, bérük emelését és munkaterheik csökkentését, írjaBlikk.

Az aktivista videójában szarkasztikus hangnemben szólt a miniszterelnökhöz, és többször is “rosszcsontnak” nevezte. 

Az aktivista azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy miért nem inkább a gödöllői iskolába látogat el, ahol folyamatosan ömlik be az esővíz az azbesztes plafonról, kiemelte, hogy a kormány egyetlen bombás plakátja annyiba kerül, mint egy tanár egyhavi fizetése, illetve felszólította Orbánt, hogy “viselkedjen úgy, ahogy egy miniszterelnökhöz illik” és ne mutogasson Brüsszelre, hanem adjon érdemi választ az oktatás jövőjéről megfogalmazott kérdésekre.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet