Molnár Gusztávval barátai nem tarthatják a kapcsolatot, mióta elvitték a komlói elvonóba két hónappal ezelőtt, de úgy tűnik, a színész rálépett a gyógyulás útjára.

Molnár Gusztáv két hónapja tartózkodik a Leo Amici 2002 Addiktológiai Alapítvány Rehabilitációs Intézetében, ahol egy egyéves elvonó kezelésen vesz részt, melynek keretében csoport-, munka-, sport- és színházterápiában is részesül.

A válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien korábban már elárulta, hogy a színész nagyon rossz állapotban volt, mire eljutott az intézetbe, hetven kilót hízott, véreset pisilt és hányt, az orvosok azt mondták, decemberre meghalt volna. De a színész láthatóan kezd jobban lenni, legalábbis erre lehet következtetni az Alapítvány által megosztott fotóból, amin látszik, hogy sokat fogyott.

Nagyon örülök annak, hogy a fotó alapján Gusztáv felépülőben van, láthatóan kisimult az arca. Azt gondolom, létfontosságú, hogy végigcsinálja az egy éven át tartó kezelést, akkor is, ha lesznek mélypontjai a gyógyulás felé vezető úton

– nyilatkozta a színész egyik barátja, L. Péterfi Csaba a Blikknek. “Bár mi nem kommunikálhatunk vele semmilyen formában, azt tudnia kell, hogy mindenben mellette állunk és támogatjuk.” 

Az emberek szeretnek ítélkezni, de tudni kell, hogy az alkoholizmus egy betegség, amit sok esetben depresszió okoz.

“Ő egy nagyon érzékeny művészember, akinek már a hirtelen jött sikert is nehezen sikerült feldolgoznia. Majd amikor jött a pandémia, minden megváltozott, hirtelen elmaradoztak a munkái, és légüres térbe került. Bár nagyon sokan próbáltunk neki segíteni, ő sajnos az ivásba menekült.”

Ha visszaemlékszünk, más színész is volt már hasonló helyzetben, és még olyan sokan vannak, akik ugyanezt az utat végigjárják, csak épp nem tudódik ki a dolog.

“A művészvilág ebből a szempontból megértőbb, elfogadóbb, Gusztáv számára sem lesz akadály, hogy a démonjai legyőzése után újra bizonyítsa a tehetségét” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.