The Weekndé az év zenés videója, de Lady Gaga sem szomorkodhatott a 2020-as MTV Video Music Awards-on

The Weeknd klipje, a Blinding Lights kapta az év zenés videója díjat az MTV Video Music Awards vasárnap New Yorkban a pandémia miatt közönség nélkül megrendezett díjátadóján.

Lady Gaga az év előadója és az év legjobb száma kategóriát is uralta

A ceremónián, amelynek házigazdája Keke Palmer volt, Lady Gaga és Ariana Grande, a BTS, Taylor Swift, H.E.R., Maluma, Machine Gun Kelly és Megan Thee Stallion is díjazott lett – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Lady Gaga elnyerte az év előadója díját, továbbá az év legjobb száma – Rain on Me – is az övé lett, ezt Ariana Grandéval együtt készítette. A BTS lett az év együttese, emellett a legjobb K-pop- és a legjobb popbanda díját is elvitték.

Lady Gaga Mtv Video Music Awards 2020 Nyertesek Scaled
Lady Gaga Átveszi A Legjobb Kollaboráció Kategóriában Nyert Díját Az Ariana Grandéval Készített Rain On Me-Ért / Fotó: Getty Images

The Weeknd az év klipje mellett a legjobb R&B-szám trófeáját is begyűjtötte.

The Weeknd – Blinding Lights (Official Audio)

Official audio for The Weeknd “Blinding Lights” – available everywhere now: http://theweeknd.co/blindinglightsYD ►Subscribe to The Weeknd on YouTube: http://…

A díjátadón, amelyet az MTV és 11 társcsatornája sugárzott, Lady Gagának ítélték az először átadott Tricon-díjat. A díjjal a “multidimenzionális művészeket” kívánják díjazni, akik a zenéjükkel, előadásukkal és jótékonyságukkal is elismerést aratnak.

A díjátadót vezető Palmer megemlékezett a pénteken elhunyt Chadwick Boseman amerikai színészről, a Fekete Párduc sztárjáról, akit 43 évesen vitt el a rák.

BTS Performs “Dynamite” | 2020 MTV VMAs

BTS performs “Dynamite” at the 2020 Video Music Awards. Check out more from the 2020 VMAs here: http://www.mtv.com/vma #VMAs #MTV Subscribe to MTV: http://go…

A műsorban mások mellett Lady Gaga és Ariana Grande, The Weeknd, Maluma, a BTS, Miley Cyrus, DaBaby és Doja Cat is fellépett.

Legjobb otthon készült klipet és előadást is díjazták

A pandémia alatti kényszerű karantén miatt két új díjat is átadtak: a legjobb otthon készült klip és a legjobb karantén előadás díját. Előbbit Ariana Grande és Justin Bieber klipje, a Stuck with U nyerte, az utóbbit pedig a CNCO latin-amerikai fiúbanda Unplugged At Home című programja.

Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck with U

SB Projects along with longtime clients Ariana Grande and Justin Bieber release “Stuck with U” to benefit First Responders Children’s Foundation: https://stu…

A magyar filmipart is megihlette a karantén, és először történük során a Bujtor István-díjak között fellelhető volt karantén kategória is. A ContextUs is összegyűjtötte a legjobb videóklipeket és albumokat karantén jeligére.

A zenetévé ceremóniáján a járvány frontvonalában dolgozó hősök klipjeit ugyancsak külön kategóriában ismerték el: díjat kapott mások mellett az Imagine című produkció két orvos, Elvis Francois és William Robinson előadásában, díjazott lett Nate Wood a Lean on Me előadásáért és a Jefferson Egyetemi Kórház csapata is a Level Up című klipjükért.

A közönség nélkül megrendezett díjátadó előadói New York közismert színhelyeiről jelentkeztek be.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk