Nagy Feró továbbra is rendszerellenesnek tartja magát, dacára annak, hogy nyíltan támogatja a kormánypártot.

Nagy FeróHírTV-ben árulta el, mennyire várja már, hogy élőben láthassa Orbán Viktor évértékelő beszédét. Megkérdezték tőle, hogy hogyan lehet összeegyeztetni az egykori rendszerellenes lázadót azzal, hogy most a miniszterelnök szavain csüng, írja168.

Ez most is lázadás! Én mindig a rendszer ellen voltam, most is a rendszer ellen vagyok, de a liberális, európai rendszer ellen.

“És ezt nagyon nehezen értik meg még liberális barátaim is, én mindig elmondom »én liberális vagyok, ne hülyéskedjetek már velem!« Éntőlem bárki bármit mondhat, legfeljebb azt mondom, hogy »hülye«. De örülök, hogy ott lehetek” – magyarázta a zenész. 

A fizetett baloldali trollok felháborodnak, de a hétköznapi ember, vagy azok, akik a kétharmadhoz tartoznak, nem szólnak meg

– mondta, hozzátéve, hogy szerinte a liberálisok nincsenek is olyan sokan, csak “valahogy belénk verik ezt a dolgot”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.