Nagy Zsolt: „Gyerekként gyakori volt bennem a félelem”

Többek között a Kontroll, a Terápia vagy a tavaly debütált Drakulics elvtárs színésze, Nagy Zsolt gyermekkora nem volt könnyű. Kíméletlenül őszintén beszélt alkoholista édesapjáról.

Félelem és reménytelenség

nagy zsolt apja alkoholista filmek scaled
Nagy Zsolt színész / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Meglepetés magazinnak adott őszinte interjút Nagy Zsolt, aki többek között beszélt a gyermekkoráról, édesapjáról és édesanyjáról is. Mint mondta, “volt, hogy télen, a hóban, egy szál zokniban szaladtam át anyukámmal együtt a falun, hogy mentsük a bőrünket.”

Kiderült, mi lett volna Mácsai Pál, Pogány Judit vagy Csuja Imre, ha nem színész

Új évad elé néz az Örkény Színház. Ehhez pedig készítettek egy ötletes fotósorozatot, amelynek keretében megtudhatjuk, ismert színészeink mik lettek volna eredetileg. Így tudjuk meg, hogy Mácsai Pál gyerekorvos, Pogány Judit állatkerti gondozó, Epres Attila pilóta, Csuja Imre teremőr. Horváth Judit fotósorozatának köszönhetően – ha csak a kép erejéig – elidőzhettek azon, mi lett volna, ha.

A Drakulics elvtárs színésze elárulta, gyermekkora nem volt könnyű, édesapja gyakran ivott és olyankor előfordult, hogy kezet emelt rá és édesanyjára.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Olyankor a legkönnyebb inni”

A csehek 10 évvel ezelőtt is sokkal lazábbak voltak.

No Description

„Volt, hogy télen, a hóban, egy szál zokniban szaladtam át anyukámmal együtt a falun, hogy mentsük a bőrünket. Gyerekként gyakori volt bennem a félelem és a reménytelenség érzése, a biztonságot csak édesanyám jelentette, aki a sok baja ellenére is próbált óvni, és támogatni az álmaimban. (…) Bevallom, én is küzdök az alkohollal. Van, hogy belefáradok a munkába, a családdal kapcsolatos ügyekbe, kiégettnek és szeretetre képtelennek érzem magam. Olyankor a legkönnyebb inni, mert az kiüti az agyam. Gyanítom, apámnál is így működött ez, de ő nem volt elég erős, hogy ellenálljon. Én ilyenkor arra gondolok, a feleségem, Kata és a gyerekeim sokkal fontosabbak annál, hogy szétessem” – árulta el a négygyermekes színész.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból