Naomi Campbell is kifutóra lépett a Moschino-H&M divatbemutatón

Múlt éjjel New Yorkban mutatták be a Moschino Jeremy Scott tervező által megálmodott és a H&M-mel közös munkájának eredményét. 

A #HMOSCHINO hastag alatt futó kollekció egy nagyszabású show keretében debütált. Az eseményen részt vett Marc Jacobs, Frances Bean Cobain és Paris Jackson is, többek között.

A divatbemutató helyszínét a Times Square ihlette TV-képernyőkkel, óriási, épületeket imitáló díszletekkel és világító hirdetőtáblákkal. Ezek a Steven Meisel által készített kampányfotókat vetítették. 

https://www.instagram.com/p/BpU3jLLgGfM/?utm_source=ig_web_copy_link

S az egésznek volt egy meta jelentése is, mivel a divatshow-t élőben közvetítették a Times Square-en lévő kivetítőkön.

S noha egy H&M-kollabról van szó, Jeremy Scott nem kötött kompromisszumot.

A kollekció darabjain saját névjegyét helyezte el: az MTV-logóktól a Disney-figurákon át a hatalmas fülbevalókig, flitteres puffokig, logós pólókig, combközépig érő csizmákig a kollekciót alapvetően a Moschino világszemlélete határozza meg.

https://www.instagram.com/p/BpWEKd-h70k/?utm_source=ig_embed

Jeremy Scott, aki hosszútávon gondolkodik a modelljeiben, és gyakran azok karrierjének indulása óta együtt dolgozik velük, ezúttal is kedvenceire adta az új kollekció darabjait.

A show-t Gigi Hadid nyitotta, őt Stella Maxwell és Duckie Thot követte, majd jött Bella Hadid is.

A divatbemutatót Naomi Campbell zárta.

#Repost @fashiontomax ・・・ #FTMRunway / @Naomi walking for @HM x @Moschino by @ItsJeremyScott. #NaomiCampbell #MoschinoxHM #Moschino #JeremyScott #HMoschino #model #fashion #style #runway #streetstyle / photography by: @tarnphoto x @fashiontomax @pg_dmcasting @samuel_ellis @arthurmejean @jimmypaulhair @patmcgrathreal @michelgaubert

No Description

Scott, aki maga szerény körülmények között indult és komolyan be kellett verekednie magát a divatiparba, egyfajta demokrácia üzenetet akart a H&M-kollabbal átadni. Fontos volt számára, hogy olyan ruhákat tervezzen, amelyek azok számára is elérhetőek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a Moschino polcairól válogassanak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból