A nap fotója: Amerika Kapitány leborul a nemrég elhunyt szuperhősök atyja előtt

A mai legjobbnak titulált fotót, azaz A nap fotója címet Kaliforniából hoztuk nektek. A nemrégiben, 95 évesen elhunyt Stan Lee előtt tiszteleg egy rajongó: Amerika Kapitány leborult a szuperhősök atyja előtt.

Stan Lee (születési nevén: Stanley Martin Lieber), a Marvel Comics korábbi elnöke 95 évesen elhunyt. Az ő munkásságának köszönhetően nőtte ki magát a Marvel Comics kiskiadóból nagyvállalattá. Hosszú betegeskedés után távozott az élők sorából november 12-én. 

Stan Lee public photo
Stan Lee halála előtt még megörvendeztette a rajongókat / Fotó: Screen Rant

Ő maga is képregényíró és szerkesztő volt, aki többedmagával számos szuperhőst honosított meg az amerikai képregényekben. Olyan képregények fűződnek a nevéhez, mint a Pókember, Fantasztikus Négyes, X-Men, Hulk, Vasember vagy éppen a Doktor Strange.

Halála előtt megalkotott lányával egy újabb karaktert, amelynek részleteiről mi is beszámoltunk.

Halála előtt Stan Lee új szuperhőst alkotott, a nevét is tudni lehet

Stan Lee alig néhány napja hunyt el 95 éves volt, tüdőgyulladásban. Ez azt is jelentette a szuperhős-rajongóknak, hogy nem lesz új karakter a Marvel-univerzumban. Azonban Stan Lee lánya a TMZ-nek adott interjújából kiderült, hogy az apja halála előtt egy új hős megalkotásán dolgozott. Mint megtudtuk, Dirt Man a karakter neve, aki J.

A mai nap fotója címet az a fotó érdemelte ki, ahol Amerika Kapitány a Hírességek sétányán virággal búcsúzik Stan Lee nagysága előtt.

6002
Amerika Kapitány jelmezben egy férfi rója le tiszteletét Stan Lee csillaga előtt, a Hírességek sétányán / Fotó: Eugene Garcia / EPA

Maga Amerika Kapitány is az ő képregény-karakteréhez tartozik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból