A 29 éves Nathaniel Williams vitába keveredett barátnőjével arról, hogy hol vegyenek pizzát, és a vita addig fajult, hogy a férfi leszúrta.

Egy pár nem tudta eldönteni, hol pizzázanak, a férfi Pizza Hut-ot, a nő pedig Pizza Choice-t akart, írja a Metro. A vita egy pontján a lány bement a konyhába inni, és egyszer csak egy „kis szúrást” érzett a hátán. Vért érzett a kezén, és amikor megfordult, párja, Nathaniel Williams hisztérikus lett, és többször is elnézést kért cardiffi otthonukban.

Meggyőzte a nőt, hogy ne menjen kórházba, hogy a rendőrség ne keveredjen bele az ügybe. Áldozatának egyik barátja azonban később megtudta, mi történt, és kórházba szállította. A férfit letartóztatták, és felszólították, hogy maradjon távol tőle.

Egy este azonban az áldozat felébredt az éjszaka közepén, és a férfit az ágya lábánál találta. Nem volt hajlandó elhagyni a házát, ezért elment a szüleihez, Williams pedig követte. Letartóztatása után sikerült kiszabadulnia a bilincsből, és megtámadta.

 „Ha nem lenne olyan komoly, szinte vicces lenne, hogy azon vitatkoznak, hol vegyenek pizzát, de ez oda vezetett, hogy ezt a fiatal nőt megkéselték” – mondta John Philpotts, az ügyben eljáró bíró, és hozzátette, a kések súlyos, potenciálisan halálos fegyverek. Williams egy év börtönt kapott, és öt évig nem léphet kapcsolatba áldozatával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet