Az első próbálkozás során elesett és elejtette a telefonját. Az ötödik esés fulladt tragédiába.

Többször is próbálkozott

A 28 éves Christopher De La Cruz tragikusan elhunyt a vasárnap hajnali órákban, miután megpróbálta átugrani a jegysorompót a Forest Hills-71st Avenue pályaudvaron Queensben, New York államban – írja a New York Post.

A biztonsági felvételeken látható, hogy a 28 éves férfi, miután belépett az állomásra, megpróbál átugrani egy forgóajtón, de először elesik és közben elejti a telefonját.
De La Cruz, aki hátizsákot viselt, röviden hátratántorodik, mielőtt magához térne és háromszor megpróbálna átugrani egy másik forgókapun.
A férfi ötödik kísérlete már végzetes volt.

Az utolsó kísérletnél De La Cruz felemelkedik, de elveszti az egyensúlyát és átbillen a korláton, majd a fejét beütve eltöri a nyakát. A felkavaró felvételen az látható, hogy a tragikus áldozat közvetlenül ezután mozdulatlanul fekszik a forgókapuk között – számol be róla a Daily Star.

A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, de nem tudták megmenteni De La Cruzt, aki a helyszínen meghalt.
A rendőrség szerint „megpróbálta kikerülni a viteldíjat”, amikor a végzetes baleset bekövetkezett.

Nem ez az első szerencsétlen eset

2019-ben egy hasonlóan ijesztő videó örökítette meg azt a pillanatot, amikor egy profi akrobata kettős bukfencet próbált, de végül kitörte a nyakát – idézi fel a Daily Star.

Az incidensről készült horror felvételeken az oroszországi Ufából származó Akheget Valitov látható, amint egy párnázott atlétikai központban belefut a mutatványba.

Cigánykerekezett, majd a levegőbe ugrott és végrehajtotta az első szaltót. Ahogy megpróbált bepörögni a másodikba, szerencsétlenül érkezett, a lábai a feje fölött maradtak és ő a nyakára esett.
Miután intenzív osztályra vitték, egy hónapos kezelés után nyerte vissza a bal oldalának mozgásképességét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet