Hallgatom Nézd meg az év legsötétebb hangulatú feldolgozását Mykki Blanco...

Nézd meg az év legsötétebb hangulatú feldolgozását Mykki Blanco jóvoltából

Promóció

Múlt hónapban, mikor Tegan & Sara megjelenttette a Con X: The Coverst, ami a 2007-es The Con albumuk tizedik évfordulós kiadása, néhány számukat olyan zenészekkel gondolták újra, mint Shura, Chvrches, a Paramore Hayley Williams-je és Trashique (Grimes és HANA új projektje). 

Promóció
- Advertisement -

A női létszámfölény ellenére férfiaktól kapott feldolgozás is szerepel a kiadványon, méghozzá a Knife Going In Mykki Blanco tolmácsolásában.

Megijeszt, ha az emberek felkérnek énekelni, úgyhogy ezt a dalt végül egy kicsit Depeche Mode-osabb irányba vittem el. Tegan & Sara és az én hangom nem is lehetne különbözőbb, ami az elején picit zavart, de a végére egész jól szórakoztam rajta. 

Mykkit eddig rapperként ismerhettük meg, a tavalyi első albumán megvillantotta az énekhangját is. Valami abból a Mykkiből került a Knife Going In-be, egy lassú, néhol gótikus verziója az eredetinek. 

A Mykki Blanco féle Knife Going In sokkal jobban emlékeztet arra a rég elveszett álomra, ami anno az eredeti verziót inspirálta

– mondja Sara. “Ezt a dalt egyszerűen lehetetlen egy vidámabb módon előadni, úgyhogy meglepett, amikor Mykki egy még sötétebb koncepciót varázsolt köré.”

Tegan and Sara present The Con X: Covers – Knife Going In – Mykki Blanco [OFFICIAL VIDEO] HD

Directed & Animated by Kristine Thune Official Music Video for “Knife Going In” by Mykki Blanco from Tegan and Sara present The Con X : Covers. All proceeds from The Con X: Covers benefit The Tegan and Sara Foundation, which fights for health, economic justice, and representation for LGBTQ girls and women.

A feldolgozáshoz készült videót Kristine Thune rendezte, aki ezt a lázálmos állapotot örökítette meg. A The Con X: Covers bevétele a Tegan & Sara Foundationt támogatja, ami az LGBTQ-lányoknak nyújt segítséget. 

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3