Kisebb csörte alakult ki a kormány egyik politikai elemzője, Deák Dániel és Hadházy Ákos között Orbán Viktor állítólagos betegsége apropóján.

A Facebookon kezdett komoly vitába Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Deák Dániel kormányközeli politika elemző, a Megafon influenszere Orbán Viktor magyar miniszterelnök betegsége kapcsán – írta meg a Propeller.

Deák Dániel azzal indított, hogy Hadházy Ákos Orbán Viktor halálában látja a kormányváltás reményét.
Mindezt egy videórészletre alapozza.

Kapcsolódó cikk

“Az ellenzék előtt egyetlen út áll, meg kell küzdeni a tisztességes választások feltételeiért. Különben a következő választásokat is el fogják csalni és akkor sem tehetünk mást, csak várhatjuk, hogy a koleszterin megoldja a problémát” – írta Hadházy.
Ebben a videórészletben hallható, hogy Hadházy tényleg ezt mondja:

Mint megjegyezte Hadházy, van egy kis bökkenő: a független országgyűlési képviselő szerint ő nem említette Orbán nevét, és ha Deáknak fenti szöveg kapcsán a miniszterelnök jutott róla eszébe, arról ő nem tehet.

Deák Dániel Fidesz Megafon
Deák Hozzászólása
“Ha Deák esetleg bennfentes információkat kotyogott ki, és tényleg problémák vannak, akkor sem javasolnám az ellenzéki kollégáknak, hogy a következő években ne csináljunk semmit és ne foglalkozzunk a valódi ellenállással, hanem játsszunk parlamentet” – szögezte le Hadházy.

Hadházy Ákos a magyar miniszterelnöknek jó egészséget és hosszú életet kíván, mert – mint fogalmaz – nem lenne igazságos, ha nem érné meg, hogy egy bíróság ítéletet mond a tettei felett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.