Ők a saját pártjukon állnak, én a nép pártján – írta Jakab Péter a Facebookon.

„Szóval Kövér (Kövér László, az Országgyűlés elnöke – a szerk.) szerint a tanárok 160-200 ezres bérét elég minimálisan emelni. Pintér (Pintér László belügyminiszter – a szerk.) szerint még ennyit se kell ígérni, a miniszterelnök jobbkeze Parragh (Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke – a szerk.) szerint meg már most is ott van nekik a nyári szünet” – írta Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Facebook-oldalán, amit a 168 szemlézett.

“A tűzoltóknak meg az adrenalin. Mit nekik béremelés. És akkor megérkezik a kormány törvényjavaslata arról, hogy Orbán fizetését emeljék meg havi kétmillió forinttal. A tolvaj ennyit ér a Fidesznek. A jövő nemzedéke meg havi 160-t” – tette hozzá.

“Ők a saját pártjukon állnak, én a nép pártján. Ne Orbán (Orbán Viktor magyar miniszterelnök – a szerk.) fizetését duplázzák, hanem a tanárokét, az ápolókét, a rendvédelmisekét, az éhbérért dolgozó melósokét. Egy magyar néppárt ennél kevesebbet nem követelhet. Orbán meg elégedjen meg az adrenalinnal, hogy végül börtönben végzi” – jegyezte meg.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!” – zárta sorait Jakab Péter.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet