Orbán Viktor elárulta Bedő Dávid momentumos képviselőnek, hogy pontosan mennyi a rezsije ingatlanaiban.

Bedő Dávid parlamenti képviselő kedden osztott meg közösségi médiaoldalán egy fotót egy Orbán Viktor által neki címzett levélről. Előzsör az üzenet tartalmát nem hozták nyilvánosságra, de ez most megváltozott, és kiderült, mi állt a levélben, írjaBlikk.

A Momentum Mozgalom közleményben árulták el, hogy a miniszterelnök a frakcióvezető-helyettesük kérésére küldte el neki, pontosan mennyi rezsit fizet. A miniszterelnök bevallása szerint két ingatlanjára több mint 300 ezer forint rezsit fizet. 

Felháborító, hogy a miniszterelnök, aki hazug módon sokszor bújik a nép egyszerű gyermeke bőrébe, többet fizet egy hónapban a rezsiért, mint amennyi egy kezdő pedagógus bére ma Magyarországon

– jegyezte meg a Momentum képviselője.

A levél szerint a budapesti házuk rezsije 2021 novemberében 55 190, 2022 novemberében 178 598 forint, a felcsúti háza rezsije pedig 2021 novemberében 47 756 forint, 2022 novemberében 121 973 forint volt. Ez összesen 300 571 forint. 

A párt azt is kiemelte, hogy Orbán levelében csak a budapesti és felcsúti ingatlanját szerepeltette, a hatvanpusztai majorság költségeiről azonban nem számolt be.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.