A kecskeméti Bányai Júlia Gimnáziumban néhány diák olyan WC-papírokat helyeztek ki a mosdókba, amiken Orbán Viktor korábbi állításait kritizálták.

Egy szülő számolt be arról, hogy a kecskeméti gimnáziumban politikai szövegeket tartalmazó WC-papírgurigákat találtak a mosdóhelyiségekben, írjaBlikk.

A WC-papíron a következő szöveg állt: “A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, …gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak.” (Orbán Viktor szavai)
Az euró 2010-ben 272 forint volt, 2022-ben 400 forint lett. “A stadion kifejezés nagyképű, nekünk egy centerpálya kell Felcsúton” (Orbán Viktor, 2011) 2022-ig 70 milliárd forintot költöttünk Orbán felcsúti háza mellett álló stadionra és a felcsúti aranylábúakra.

Az iskola igazgatója azt állította, nem tudott a WC-papírok kihelyezéséről, azokat a kolléganője vette észre, és eltávolította az összeset a mellékhelyiségekből.

Egy 12. osztályból származnak, két lány tanuló hozta be a WC papírokat az iskolába, de hogy honnan szerezték, azt nem tudja. Megmondta a nekik, hogy azt csinálnak vele, amit akarnak, de az iskolában politika propagandát nem lehet kifejteni.

A diákokat az osztályfőnök jelenlétében figyelmeztették arra, hogy a köznevelési törvény szerint az iskolában politikai propagandának nincs helye, és ezzel az iskola jó hírnevét csorbítják. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.