Az „óriás” férfi ingyen jegyet nyert az első osztályra, mert túl magas volt egy normál üléshez a repülőgépen.

Majdnem hamar véget ért a repülése

A TikTok-felhasználó, Beau Brown szándékosan foglalta le a helyet egy vészkijárat közelében a repülőgépen, mert több mint 210 centiméteres magasságával tudta, hogy nehezen tud majd bepréselődni az ülésbe és ott több hely szokott lenni – írta a Daily Star.

Beau eredetileg attól tartott, hogy a légitársaság nem fogja elviselni a méretei miatt. Azonban nem a személyzettel volt a gond, hanem az ülésekkel és amint leült, rájött, hogy nem fér be az helyre. A személyzet pedig nagyon rendesen kezelte a helyzetet és átvitték az első osztályra.

A vidám történetet a TikTok oldalán osztotta meg, ahol mintegy 1,7 millió követője van. A videót azóta több mint 6 millió alkalommal nézték meg.

Az utazás mindig hatalmas küzdelem számomra, és a repülés nagyon kényelmetlen lehet. Amikor felszálltam a gépre, elfoglaltam egy kijárathoz közel eső ülést, ahol általában elég hely van számomra, de most még mindig túl magas voltam, hogy elférjek. A térdem hozzáért az előttem lévő ülésekhez, beszorultam, nem tudtam leülni vagy felkelni. Mondtam a stewardessnek, hogy nem vagyok alkalmas erre a helyre, és nagyon kedvesen segítet

– mesélte a férfi.

Hozzá kellett szoknia

Beau, aki operatőrként dolgozik, 215 centiméter magas, és minden cipőjét és ruháját speciálisan kell készíttetnie. Imád ismerkedni, sokan odamennek hozzá az utcán, kérdéseket tesznek fel neki a magasságával kapcsolatban, és pózolnak fényképeken.

Ez természetesen nem befolyásolta a szerelemi életét, és a múlt hónapban összeházasodott partnerével, a 26 éves Sara-val, aki nem is olyan alacsony – 185 cm. Azt mondja, hogy magassága egyedivé teszi, és bár idegesíti, hogy az emberek folyamatosan azt mondják neki, hogy kosárlabdáznia kellene, a világért nem változtatná meg.

Orias-Ember-Nem-Fer-El-Elso-Osztaly-Repulogep-2
“Időnként elkeserítő, amikor túl sok összeget költök szokásos napi cikkekre. De szeretek kitűnni a tömegből, és szeretem a megjelenésemet. A családom is magas, így ismerik az ezzel járó nehézségeket, és mindannyian rendkívül támogatnak engem” – mondta Beau.
Elmondása szerint a lakáskereséssel is problémái adódtak, mert állandóan túl kicsi volt a belmagasság. Így most egyedi, több mint 3 méter magas mennyezetű lakása van. Hozzátette, hogy van egy álma, ami szerint egy sorozatot készítenek a magas emberek nehézségeiről.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet