Valóra váltotta a rendőrség egy budaörsi kisfiú álmait és körbevezették a kapitányságon, illetve ajándékot is adtak neki.

Tisztelet nekik

A Budaörsi Rendőrkapitányságot kereste meg egy anyuka, aki három és fél éves kisfiának szeretett volna kedveskedni, ugyanis a rendőrök nagy rajongóinak hírében áll – számolt be róla a police.hu.

Oromet-Okoztak-Kisfiunak-Rendorok-Tiszteletbeli-Tag-Budaors-2
/ Fotó: BRFK

A budaörsi rendőrök azonnal igent mondtak a tiszteletteljes felkérésre, 2022. február 21-én a kapitányság épületében látták vendégül édesanyjával együtt a kisfiút. Megismerte az előállító helyiséget, felpróbálta a lövedékálló mellényt, a rohamsisakot, beült a rendőrautóba, és a szolgálati négylábúval is barátságot kötött.

Maradandó élmény

A felejthetetlen élmények mellé kézzelfogható emlékeket is hazavitt: tenyérnyomatát ajándékokat és egy tiszteletbeli kisrendőr igazolványt is magáénak tudhat.
Oromet-Okoztak-Kisfiunak-Rendorok-Tiszteletbeli-Tag-Budaors-3
/ Fotó: BRFK

Nemrég pont egy fordított helyzetről számoltunk be, amikor is a rendőröknek volt szüksége segítségre és a Boston Dynamics nevű cég fejlesztett egy Spot nevű robotkutyát, olyan feladatok ellátására, amiket az emberek nem tudnak megcsinálni, túl monotonok, esetleg veszélyesek. Az Azla pedig nemrég bemutatta Magyarországon is Spotot.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet