Orosz Barbara, a Mokka műsorvezetője feladta, hogy küzdjön a szokása ellen. Hiába néz ki furán, ahogy Orosz írta Instagram-oldalán, ő maszkkal fogja viselni a napszemüveget.

A koronavírus nem rondíthat bele a szokásaidba

Orosz Barbara nemrég Instagram-oldalán árulta el, hogy amint elkezd sütni a nap huzamosabb ideig, ő egyből napszemüveget vesz. A koronavírus-járvány alatt pedig a maszkkal együtt viseli.

Eddig hősiesen bírtam napszemüveg nèlkül.. De ezennel feladtam, ha furán is fest a kettő együtt.. Az alkalmazkodás úgyis fontos. Jó ha csiszolgatjuk eme kèpessègünket – is. #richardalexander #mask #hungariandesigner #divatamagyar #style #fashion @richardalexander.atelier @orosz_barbara_tusarok

No Description

“Eddig hősiesen bírtam napszemüveg nélkül… De ezennel feladtam, ha furán is fest a kettő együtt… Az alkalmazkodás úgyis fontos. Jó, ha csiszolgatjuk eme képességünket – is” – írta.

A TV2 Mokka csapatát erősíti

2007-ben vendégszerepelt a Barátok közt egy epizódjában, majd a Cool TV délutáni stábjához került. 2008 és 2010 közt a Cool Night Extra című erotikus tartalmú éjszakai műsort vezette. 2009-ben a Vihar a biliben! című műsort vezette szintén a Coolon.

Orosz Barbara Melle Parja Scaled
Orosz Barbara, A Mokka Mûsorvezetõje / Fotó: Pozsonyi Zita

A TV2-n 2011. februárjában indult vasárnap délelőtti női magazin, a Talpig nő műsorvezetője volt, majd ez év októberében elindult új műsora a Tűsarok.

Korábban feltűnt a Jóban Rosszban című sorozatban, ahol Andreát, a karrierista riporternőt alakította.

2019 ősze óta a Mokka csapatát erősíti, előtte olyan műsorokat vezetett, mint a Talpig nő vagy a Tűsarok. Sokat jelenthetett neki a Tűsarok, hiszen az Instagram-oldalának nevében is szerepel a műsoré.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet