Evgenia Emerald ukrán mesterlövész az orosz invázió kezdetén találkozott Jevgenyij Sztipanjuk katonatársával, akivel a frontvonalhoz közeli erdőben összeházasodtak.

A pár esküvőjét egy katonai tábornok vezette, egy olyan dátumon, amely különösen jelentős volt a szerelmesek számára, mivel ez volt a Védelmezők Napja, a veteránok és az ukrán fegyveres erők elesett tagjainak tiszteletére szolgáló munkaszüneti nap, írja a DailyStar.

A közösségi médiában megosztott fotókon Evgenia Emerald hosszú, fehér menyasszonyi ruhát visel, míg férje katonai egyenruhát és fegyvert viselt. Virágok helyett a menyasszony búzakalászokat tartott a karjában.

Instagramon osztott meg pillanatokat „tökéletes napjáról”, és azt írta, hogy „el sem tudna elképzelni ideálisabb esküvőt”.
Orosz Ukran Haboru Eskuvo Evgenia Emerald Ukran Mesterlovesz

A háború előtt Emerald egy ékszerüzletben dolgozott, de amikor Oroszország megtámadta hazáját, csatlakozott a védelemhez, és végül a különleges erők ezredének tagja lett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.