A nő még májusban érkezett Ukrajnába, miután azt állította, hogy férjét lelőtték és kivégezték, mert nem volt hajlandó csapatait „mészárlásba” küldeni Putyin Ukrajna elleni háborújába.

Egy orosz őrmester özvegye most csatlakozott az oroszok egy csoportjához, akik Vlagyimir Putyin ellen Ukrajnáért harcolnak, miután férjét kivégezték, miután megtagadta, hogy hadba vezesse csapatait, írja a DailyStar.

A csoportot többnyire oroszok és fehéroroszok alkotják. Nem tudni, hogy hány tagja van a csoportnak, de több százra tehető.

Az özvegy májusban ment Ukrajnába, miután férjét lelőtték a csecsen vezetőhöz és Putyin barátjához, Ramzan Kadirovhoz hű katonák. Azt állította, hogy férjét engedetlenség miatt végezték ki, mert nem volt hajlandó embereit harcba küldeni, hogy „lemészárolják”.

A csoport további tagjai közé tartozik egy rendkívül figyelemre méltó disszidens, Oroszország egyik legnagyobb bankjának korábbi alelnöke. Az 50 éves Igor Volobuev tagja volt a Gazprombanknak, amely Oroszország harmadik legnagyobb bankja puszta eszközméretét tekintve.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet