Egy 19 éves ukrán nő elárulta, hogy orosz katonák vették őrizetbe és erőszakolták meg hat napon keresztül, és állítása szerint fegyvert kényszerítettek az intim testrészeibe.

A Mariupol külvárosában élő Nastya az ukrán sajtónak számolt be megpróbáltatásairól, amiről a DailyStar írt. Nastya, a húga és a nagymamája a bombák elől kerestek menedéket a házuk alatti pincében. Csak néhány percre mentek fel a föld fölé friss levegőt szívni. 30 méterre a menedékhelytől öt orosz katonával találkoztak.

A katonák elkapták mindhármukat, és mikor az egyik azt mondta húgára, hogy “micsoda szépség”, Nastya könyörögni kezdett nekik, hogy eresszék el nagymamáját és húgát, és vigyék el helyette őt. Így végül őket elengedték, cserébe Nastyának engedelmeskednie kellett. 

Több órára egyedül maradt a szobában, végül három férfi „bemutatkozott” neki, és elkezdték vetkőztetni, miközben gúnyolódtak és nevettek rajta. Azon az éjszakán mindhárman megerőszakolták, volt, mikor egyszerre két férfi is. Fegyvereket tettek a szájába és az intim részeibe, nevettek, és megkérdezték, hogy tetszik-e neki. Az erőszak napokig tartott.

Néha elölről, néha hátulról, néha ketten. Egyszer, hárman próbálkoztak egyszerre. De ez nem sikerült

– emlékezett vissza.

Nastya végül akkor szökött meg, amikor egy kábítószeres vagy részeg orosz katona kivitte a szabadba, hogy ott erőszakolja meg, de elesett, és a lány megkötözött kézzel el tudott szaladni. Beszaladt egy épületbe, és talált két nőt, mielőtt a kórházban ébredt fel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet