Fényképek kerültek elő Ukrajnában talált orosz „kínzókamrákról”, amelyeken piszkos ágyneműk láthatók a padlón.

Szeptember 18-án jelentek meg fotók, amelyeken az Oroszország által használt állítólagos kínzókamrák láthatók. Az ukrán hatóságok szerint a képek egy része, ha nem az összes, a most felszabadított Kozach Lopan faluban készült Harkiv régióban, írja a DailyStar.

A felkavaró képeken nedves betonpadlóra fektetett piszkos ágynemű és két fekete vödör látható, amelyeket állítólag WC-ként használtak a salakos pincebörtön egyik sarkában. Törött hungarocell darabok, cigarettacsikkek és tökmaghéjak is láthatók a padlón.
Zelenszkij elnök szombaton a nemzethez intézett éjszakai beszédében kijelentette: “Már több mint 10 kínzókamrát találtak Harkiv régió felszabadított területein, különböző városokban és településeken.”
Oroszorszag Kinzokamra Tomegsir Ukrajna
A megrázó felvételek közzétételére azt követően került sor, hogy néhány nappal azelőtt tömegsírt fedeztek fel az ukrán Izjum városában, szintén Harkiv régióban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.