Összeválogattuk a legjobb képeket a Trump elleni, Londonban tartott tüntetésről

Mint ismeretes, Donald Trump, az USA jelenlegi elnöke Londonba látogatott. Azonban sokan nem örültek neki, emiatt felfújható bébi Trumppal és számos transzperenssel várták.

Trump és felesége, Melania csütörtök délután érkezett meg négynapos látogatásra, a szigetországba. Azt már korábban tudni lehetett, hogy óriási tiltakozások lesznek az elnöki vizit alatt. Az egyik leglátványosabb akció az lesz, amikor egy óriás bébi Trumpot eregetnek majd a parlament épületének közelében, amelyet a polgármester is engedélyezett. A londoni tüntetőket egyébként szintén elég látványos tiltakozás előzte meg. Egy nő egyenesen a Szabadság-szoborig mászott fel, hogy jelezze, nem ért egyet az amerikai elnök politikájával. Sőt, előtte Susan Sarand aktivisták és több mint 500 másik nőt tartóztattak le demonstrációjuk miatt.

Trumphoz is eljutott a látvány.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt hiszem, amikor ilyen légballont eregetnek, amivel jelzik, hogy nem látnak szívesen, nincs értelme Londonba menni[/perfectpullquote]

fogalmazott a Sunnak adott interjújában, majd azt is bevallotta, hogy régen nagyon szerette a várost, de a tiltakozások miatt megváltotott a véleménye. Ennek eredményeképpen máshol szállt meg, mint eredetileg tervezte.

Nicki Minaj Trumpnak: “Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba”

“Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba 5 éves koromban” – írta Instagramjára a rapper. Nicki Minaj Saint James, Port of Spain-ben született, Trinidad és Tobago-ban. – folytatta az énekesnő. 1.6m Likes, 32.7k Comments – Barbie® (@nickiminaj) on Instagram: “I came to this country as an illegal immigrant @ 5 years old.

Donald Trump leginkább Skóciában tartózkodik majd a látogatás ideje alatt. Csütörtökön azonban „kénytelen” lesz Londonba repülni elnöki helikopterén, mert ott folytat hivatalos tárgyalásokat Theresa May miniszterelnökkel. A délutáni meeting alatt 200 ezer tiltakozót várnak London utcáira.

A mai tüntetésből viszont összeválogattuk a legkreatívabb fotókat!

A fotókat köszönjük szépen a Shit London Facebook-csoportnak!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból