Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László tovább görgeti a szálakat Dominikán.

Palik László még nem engedi el a nézőket

Egyre csak fogyatkoznak az Exatlon Hungary 2021-es, 3. évadának versenyzői, amiből a néző azt gondolná, hogy szépen lassan halad a műsor a döntő felé. Palik László azonban bejelentésre készül.

Palik Laszlo Exatlon Hungary 2021 3 Evad Bejelentes
Palik László Az Exatlon Hungary 2021-Es, 3. Évadában / Fotó: Tv2

Így ahelyett, hogy kiderülne, ki az idei szezon legjobb női és férfi játékosa, még várni kell.

Az Exatlon Hungary egyes nézői nem értenek egyet vele

Úgy tűnik, több hétig is műsoron lesz az Exatlon Hungary 3. évada. Ez azt jelenti, hogy megint új versenyzők érkeznek. Emiatt már korábban is felháborodtak a műsor egyes nézői. Noha megszokott az ilyen feltöltés a verseny során, mégis igazságtalanságnak tartják, hogy míg valaki egészen a műsor elejétől fogva kint van Dominikán, van, aki csak pár hétre ugrik be újoncként, tele energiával és erővel, így szerintük nagyobb esély van arra, hogy közülük nyerje meg valaki a versenyt. A múltkori utánpótlásból kiindulva, biztosan nem revideálják a készítők ezen döntésüket, ezt a második, jelenlegi ún. feltöltés is alátámasztja.

Kapcsolódó cikk

Ha pedig mindez nem lenne elég meglepetés, Palik László még egy bejelentéssel is fokozza majd a hangulatot a ma esti, hétfő adásban, amitől tátva marad az exatlonisták szája.

Persze ez jó hírként is felfogható, hiszen több versenyig, több adásig marad képernyőn a magyar nézők egyik kedvenc műsora.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk