Ezidáig egy magyart sem tudhattunk a Victoria’s Secret angyalai, tehát hivatalos modelljei között. Palvin Barbara az első magyar modell, akit a cég szerződtetett.

A 25 éves modell 2012 óta dolgozik együtt a márkával. Azóta többször vonult már végig a Victoria’s Secret kifutóján, és több kampányukban is részt vett. Most pedig ő az első magyar, aki csatlakozhatott a Victoria’s Secret angyalai közé.

Nagyon szereti a hamburgert Palvin Barbara, de van, amit még szívesebben a vesz a szájára

1.7m Likes, 13k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers ?” Palvin Barbara legújabb fotóján, amit Instagramra posztolt, épp csókot váltanak. Mint írja a szupermodell, “jobb, mint a hamburger”. A magyar modell egy igencsak pikáns, derékig kivágott, leopárdmintás ruhában pózol a kamerának. Ráadásul a ruha kialakítása miatt fehérneműt sem visel.


Az angyal kifejezés a márka 1997-es fehérnemű-sorozat sikerének köszönhetően ragadt rá a márkára. Az Angels-t népszerűsítő reklámban Helena Christensen, Karen Mulder és Tyra Banks is szerepelt. Azután 1998-tól a márka hivatalos modelljei már angyalok névvel vonultak végig a kifutón.

OFFICIALLY A @victoriassecret ANGEL ! I don’t know where to begin but I’ll try : I never thought it would happen and it has exceeded all my expectations. I’m very excited to announce that I’m officially a @victoriassecret ANGEL ! Thank you for believing in me. There were times where I let my own thoughts hold me back and it was a hard climb away from those but my family , my team, Ed, and everyone at VS they were always there to support me and uplift me. I am proud to represent Hungary, and most importantly, all of you in this new chapter of my life! Thank you all so much again ♥️♥️♥️

No Description

Palvin a People-nek adott interjújában mesélt az angyallá válás körülményeiről. Tizenhárom éves kora óta álmodozik erről az elismerésről.

Palvin Barbara
Eddig Nem Tudhattunk Magyarokat A Victoria’S Secret Angyalai Között. Mostanáig. / Fotó: Stmed

És bár a mai napig néha nehézségei vannak a magabiztossággal, végre jól érzi magát a testében, így a lehetőség nem is jöhetett volna jobbkor.

A nőknek már nagyon elege van a Victoria’s Secretből

A Victoria’s Secret kritizálása tovább folytatódik, miután többen megelégelték a hamis testképet közvetítő divatmárka fellépéseit. A Love Disfigure nevű szervezet a sokféleséget hirdeti. Magukat “Fallen Anglesnek” nevező tagjai a minap összeálltak és levetkőztek a luxus fehérnemű márka londoni üzlete előtt. Az arra járók közül többen megtapsolták őket, miközben a hölgyek tábláikat feltartva énekelték: „A divat megbukott számunkra!”.


Három hónap titoktartás után izgatottan jelentette be a nagy hírt, ami elmondása szerint a legnagyobb szakmai fellendülés.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk