Követem Design Palvin Barbi a Victoria’s Secret első magyar angyala

Palvin Barbi a Victoria’s Secret első magyar angyala

Promóció

Ezidáig egy magyart sem tudhattunk a Victoria’s Secret angyalai, tehát hivatalos modelljei között. Palvin Barbara az első magyar modell, akit a cég szerződtetett.

Promóció
- Advertisement -

A 25 éves modell 2012 óta dolgozik együtt a márkával. Azóta többször vonult már végig a Victoria’s Secret kifutóján, és több kampányukban is részt vett. Most pedig ő az első magyar, aki csatlakozhatott a Victoria’s Secret angyalai közé.

Nagyon szereti a hamburgert Palvin Barbara, de van, amit még szívesebben a vesz a szájára

1.7m Likes, 13k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers ?” Palvin Barbara legújabb fotóján, amit Instagramra posztolt, épp csókot váltanak. Mint írja a szupermodell, “jobb, mint a hamburger”. A magyar modell egy igencsak pikáns, derékig kivágott, leopárdmintás ruhában pózol a kamerának. Ráadásul a ruha kialakítása miatt fehérneműt sem visel.


Az angyal kifejezés a márka 1997-es fehérnemű-sorozat sikerének köszönhetően ragadt rá a márkára. Az Angels-t népszerűsítő reklámban Helena Christensen, Karen Mulder és Tyra Banks is szerepelt. Azután 1998-tól a márka hivatalos modelljei már angyalok névvel vonultak végig a kifutón.

OFFICIALLY A @victoriassecret ANGEL ! I don’t know where to begin but I’ll try : I never thought it would happen and it has exceeded all my expectations. I’m very excited to announce that I’m officially a @victoriassecret ANGEL ! Thank you for believing in me. There were times where I let my own thoughts hold me back and it was a hard climb away from those but my family , my team, Ed, and everyone at VS they were always there to support me and uplift me. I am proud to represent Hungary, and most importantly, all of you in this new chapter of my life! Thank you all so much again ♥️♥️♥️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Palvin a People-nek adott interjújában mesélt az angyallá válás körülményeiről. Tizenhárom éves kora óta álmodozik erről az elismerésről.

Eddig nem tudhattunk magyarokat a Victoria’s Secret angyalai között. Mostanáig. / Fotó: Stmed

És bár a mai napig néha nehézségei vannak a magabiztossággal, végre jól érzi magát a testében, így a lehetőség nem is jöhetett volna jobbkor.

A nőknek már nagyon elege van a Victoria’s Secretből

A Victoria’s Secret kritizálása tovább folytatódik, miután többen megelégelték a hamis testképet közvetítő divatmárka fellépéseit. A Love Disfigure nevű szervezet a sokféleséget hirdeti. Magukat “Fallen Anglesnek” nevező tagjai a minap összeálltak és levetkőztek a luxus fehérnemű márka londoni üzlete előtt. Az arra járók közül többen megtapsolták őket, miközben a hölgyek tábláikat feltartva énekelték: „A divat megbukott számunkra!”.


Három hónap titoktartás után izgatottan jelentette be a nagy hírt, ami elmondása szerint a legnagyobb szakmai fellendülés.

Promóció
ForrásIndex
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3