Így változik meg a párok élete az első gyerek után egy illusztrátor szerint

A korábbi rózsaszín elképzelések és a tények a legritkább esetben egyeznek, ha egy fiatal párnak megszületik az első kisbabája.

A szülővé válás ideái és a valóság

A Bright Side segítségével ezúttal olyan hétköznapi helyzeteket mutatunk be, amelyek nagy valószínűséggel minden kisgyermekes családban előfordultak már. Minden leendő szülő arról ábrándozik, hogy gyermeke majd békésen eljátszik a homokozóban társaival vagy testvérével – senki sem arra számít, hogy a kis gézengúzok fél perc közös játék után már egymás haját tépik, mert mindig a másiknál lévő játék az, ami kell.

Arra sem árt előre lelkileg felkészülni a leendő szülőknek, hogy az ifjú művészek a legkevésbé az unalmas rajzlapokon szeretik levezetni kreatív energiáikat, hanem az első önálló, nonfiguratív alkotások leginkább a frissen tapétázott falakra, könyvekre és bútorokra kerülnek.

Reggeliztetés

Szuloseg 1

Alszik a család

Szuloseg 2

Gyerekszoba

Szuloseg 3

Csak lesz azért egy nyugodt percünk egymásra…

Szuloseg 4

Öltöztetés

Szuloseg 5

Anya csak öt perc nyugalmat kér

Szuloseg 7

Kreatívkodás

Szuloseg 6

Homokozás

Szuloseg 8

Csíííííz

Szuloseg 9

Egy korábbi cikkünkből kiderül, hogy nem csak a kisbabák megszületése előtt él álomvilágban néhány szülő, hanem a bébiszitterek is tudnak mesélni az apukák és anyukák furcsa nevelési szokásairól. 

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból