Olvasom Paul McCartney mágikus nagyapáról ír mesekönyvet, minden nagyszülőnek ajánlja

Paul McCartney mágikus nagyapáról ír mesekönyvet, minden nagyszülőnek ajánlja

Promóció

gy mágikus nagypapa és unokái kalandjairól ír képeskönyvet Paul McCartney, Hey Grandude című mesekönyvét a 76 éves ex-Beatle minden nagyszülőnek ajánlja, bárhol is éljenek.

Promóció
- Advertisement -

2019-ben megjelenő könyvéről McCartney elmondta, hogy a négy unoka imádja mágikus nagyapját, akivel kalandokra indulnak.

Minden nagyszülőnek akartam írni – és a persze a gyerekeknek -, hogy legyen valami, amit olvashatnak unokáiknak elalvás előtt. Nyolc unokám van, valamennyi gyönyörű, és az egyik egy nap azt mondta nekem, Hey Grandude, azóta így ismernek engem

– magyarázta a könyv címét.

A képeskönyvet Kathryn Durst fogja illusztrálni, aki csodálatos emlékeket őriz gyermekkorából édesapjáról, aki testéveivel együtt különböző izgalmas kalandokra vitte őt.

Nagyon izgatott vagyok, hogy együttdolgozhatok Paul McCartneyval. Mindketten egy izgalmas és szép könyvet akarunk készíteni, olyat, amilyet a gyerekek mindig újra akarnak olvasni

– idézte az illusztrátort a The Guardian című brit napilap.

Így lett négy londoni srácból az ISIS Beatles / ContextUs

Az arcukat eltakarva csak a nyugat iránti gyűlöletükről beszéltek, semmi másról. A Raqqa börtön foglyai így az összetéveszthetetlen akcentus miatt nevezték el Beatlesnek a fogvatartóikat. Ám akcentusuknál sokkal több köti össze a négy britet: mindössze pár kilométerre egymástól nőttek fel Nyugat-Londonban. Ugyanazokat az utcákat rótták, ugyanabba a mecsetbe jártak és fociztak együtt.

Nem Paul McCatney az első brit rockzenész, aki gyermekkönyv írására adja fejét. Az egykori Beatles együttes másik tagja, Ringo Starr és a Rolling Stone együttesből Keith Richard is adott már ki képeskönyvet.

Paul McCartney announces his picture book!

“I’ve written a new children’s picture book. It’s called Hey Grandude!… I wanted to write it for grandparents everywhere, so it gives them something to read to the grandkids at bedtime”. – Sir Paul McCartney We are thrilled to announce that we will be publishing Paul McCartney’s first ever picture book – meet Grandude, an intrepid explorer and his four grandchildren who on extraordinary adventures!

Paul McCartney korábban már nevét adta olyan gyermekkönyvekhez, amelyek a környezetvédelmére hívták fel a kicsinyek figyelmét.

Promóció
ForrásMTI
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3