Paul McCartney mágikus nagyapáról ír mesekönyvet, minden nagyszülőnek ajánlja

gy mágikus nagypapa és unokái kalandjairól ír képeskönyvet Paul McCartney, Hey Grandude című mesekönyvét a 76 éves ex-Beatle minden nagyszülőnek ajánlja, bárhol is éljenek.

2019-ben megjelenő könyvéről McCartney elmondta, hogy a négy unoka imádja mágikus nagyapját, akivel kalandokra indulnak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Minden nagyszülőnek akartam írni – és a persze a gyerekeknek -, hogy legyen valami, amit olvashatnak unokáiknak elalvás előtt. Nyolc unokám van, valamennyi gyönyörű, és az egyik egy nap azt mondta nekem, Hey Grandude, azóta így ismernek engem[/perfectpullquote]

– magyarázta a könyv címét.

A képeskönyvet Kathryn Durst fogja illusztrálni, aki csodálatos emlékeket őriz gyermekkorából édesapjáról, aki testéveivel együtt különböző izgalmas kalandokra vitte őt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon izgatott vagyok, hogy együttdolgozhatok Paul McCartneyval. Mindketten egy izgalmas és szép könyvet akarunk készíteni, olyat, amilyet a gyerekek mindig újra akarnak olvasni[/perfectpullquote]

– idézte az illusztrátort a The Guardian című brit napilap.

Így lett négy londoni srácból az ISIS Beatles / ContextUs

Az arcukat eltakarva csak a nyugat iránti gyűlöletükről beszéltek, semmi másról. A Raqqa börtön foglyai így az összetéveszthetetlen akcentus miatt nevezték el Beatlesnek a fogvatartóikat. Ám akcentusuknál sokkal több köti össze a négy britet: mindössze pár kilométerre egymástól nőttek fel Nyugat-Londonban. Ugyanazokat az utcákat rótták, ugyanabba a mecsetbe jártak és fociztak együtt.

Nem Paul McCatney az első brit rockzenész, aki gyermekkönyv írására adja fejét. Az egykori Beatles együttes másik tagja, Ringo Starr és a Rolling Stone együttesből Keith Richard is adott már ki képeskönyvet.

Paul McCartney announces his picture book!

“I’ve written a new children’s picture book. It’s called Hey Grandude!… I wanted to write it for grandparents everywhere, so it gives them something to rea…

Paul McCartney korábban már nevét adta olyan gyermekkönyvekhez, amelyek a környezetvédelmére hívták fel a kicsinyek figyelmét.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból