Röviddel azután, hogy Paulo Coelho brazil író, az ENSZ békenagykövete Ganxsta Zolee magyar rapperről tett ki egy képet (mellé írta, hogy Ganxsta egy Magyarországon ismert rosszfiú, egy gengszter-rapper, aki nélkül nincs is tévéshow szerte a hazában), újabb hazai híresség kerül ki az 1,6 milliós követői táborral bíró Instagram-oldalra.

Hirdetés

Manapság nagy divat lett az életbölcsességeket megfogalmazó Coelhót szidalmazni, ám a mi hírességeink közül többek között Ganxsta Zolee is felvállalta, hogy szívesen olvas a szerzőtől. A Spanishwax ügynökség – aminek Árpa Attila színész, Juszt Balázs filmrendező és Erdélyi Gábor fotós a tulajdonosa – által jegyzett kampány felkeltette a világhírű író figyelmét.

Zolee Ganxta – He is the most well-known “bad boy” in Hungary, he is a gangster rapper and today there is no prime time tv show without him in Hungary. I hope HIPPIE will keep he being who he is!

12.1k Likes, 129 Comments – Writer (@paulocoelho) on Instagram: “Zolee Ganxta – He is the most well-known “bad boy” in Hungary, he is a gangster rapper and today…”

Most, Ganxsta után Kiss Tibi is Paulo Coelho célkeresztjébe került. A Quimby frontembere a Hippie című regényt olvasgatja, sőt, a kutya is feltűnő érdeklődést mutat. 

Hungary ??

10.7k Likes, 95 Comments – Writer (@paulocoelho) on Instagram: “Hungary ??”

Azonban ezúttal csak annyit írt a poszthoz, hogy “Hungary HU”. 

Hirdetés