Követem Design Pillants be a nemrég megnyílt Louvre Abu Dhabiba

Pillants be a nemrég megnyílt Louvre Abu Dhabiba

Promóció

The Louvre Abu Dhabi hivatalosan november 11-én nyitotta meg kapuit a közönség számára, ám előtte nyilvánosságra hoztak egy rövid videót, amelyben betekintést nyerhetünk az épületbe.

Promóció
- Advertisement -

A múzeumot egy francia építész, Jean Novel tervezte. A Saadiyat Islanden helyezkedik el, egészen közel az Emirátusok fővárosához és 1,4 milliárd dollárba került a megépítése.

Abu Dhabi now has its own Louvre

The Louvre Abu Dhabi is the United Arab Emirates new flagship museum that will showcase art loaned from museums in France and around the region. SUBSCRIBE: https://goo.gl/kdDpXu FOLLOW QUARTZ: Facebook: https://goo.gl/DsmLvx Twitter: https://goo.gl/rY7pSX Check out the rest of our videos: https://goo.gl/A8gZvx Quartz is a digitally native news outlet dedicated to telling stories at the intersection of the important and the interesting.

A helyi művészek munkái mellett több tucat francia intézménytől kölcsönvett alkotást is felvonultat a Louvre Abu Dhabi, és következő lépésként a világ összes tájáról terveznek megszerezni műveket tárlatuk bővítésére. Például a neokoceptuális művész, Jenny Holzer állított három kőfalat a múzeum területén egy kültéri installáció keretén belül. Nézz körbe a múzeumban a videón keresztül, vagy tudj meg többet a Louvre Abu Dhabiról weboldalukon!

Promóció
ForrásHypebeast
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3