Egy igazi Barbie-baba, aki arra törekszik, hogy a lehető leghamisabbnak tűnjön, egyre több pénzt szór ki azért, hogy tovább javítsa kinézetét – pedig az utcán már így is megbámulják.

Nem akart egyszerű lenni

Annak ellenére, hogy csak 23 éves, Serena Smith tinédzser kora óta plasztikai műtéteknek veti alá magát. A műtétfüggő úgy vélte, hogy túl egyszerűnek tűnik, és 18 évesen a melleinél kezdte teste elváltoztatását – 32A-s melltartóról 33D-re ugrott – írta a Daily Star.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Serena Smith (@theserenasmith) által megosztott bejegyzés

Azóta botox-szal töltette fel az arcát is, hogy minél esztétikusabb megjelenést keltsen. A következő hónapokban jelentkezett egy brazil fenék feltöltésre is – és még nagyobb melleket szeretne kapni, mert a jelenlegiek „kezdenek túl természetesnek tűnni”.

Ezekkel a kiadásokkal együtt, már több mint 20 millió forint felett tartana a nő.
„Szeretem a figyelmet, és szeretem a reakciókat, nem veszem túl komolyan az életet, és szeretem provokálni az embereket. Viccesnek találom” – nyilatkozta.

Nem akart egyszerű lenni

Az énekesnő, aki jelenleg egy új albumon dolgozik, először a nagyobb beültetéseket szerette volna elvégezni, de attól tartott, hogy “túl őrültnek” nézne ki anélkül, hogy előbb egy megfelelő méretű brazil fenék feltöltést kapna. Serena reméli, hogy 2022 végére végre eléri műtéti céljait.

A rózsaszín Range Roveremben autózok, leengedett ablakokkal, a Pricey B**** című dalomat bömböltetem és csókokat küldök, integetek a férfiaknak. Mindenki mindig mosolyog, integet vagy visszacsókol nekem. Néha még a forgalmat is leállítják, és félreállnak

– mesélte nevetve.
Hozzátette, hogy műtétei folyamatosan növelik az önbizalmát, így ő kényelmesen és magabiztosan tudja élni az életét. Bár Serena szereti az extrém megjelenését, néha a kommentelők célba veszik. A Barbie-rajongó azonban nem engedi, hogy a trollok visszatartsák.

Mint arról beszámoltunk, vannak még, akik szintén imádják, ha elváltoztathatják testüket. Így vakult meg a nő, aki szemgolyóját akarta betetoválni, azonban baleset történt a műveletnél. Azóta sem áll le a tetoválásokkal.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet