Pócs János óvodások előtt magyarázta, miért nem jó ellenzékben lenni

Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője óvodásoknak tartott oktatást, miszerint miért jó nem ellenzékben lenni polgármesterként. 

A spontán politikai tanoktatás mintegy két tucat óvodás előtt zajlott. Pócs János, magyar víz- és gázszerelő, politikus, 2010 és 2014 között Jászapáti polgármestere a napokban felújított jászkiséri óvodában járt.

14689729 783357 6a0e750b2a38c64352d0f78361a892ec wm
Pócs János / Fotó: MTI

Még a múlt héten tartottak ünnepséget a 444 szerint, az energetikai korszerűsítési projekt keresében két óvoda is megújult.

Kormánybiztos szerint azért mennek Ausztriába dolgozni a magyarok, mert itthon nem túlórázhatnak eleget

Orbán Viktor magyar miniszterelnök úgy véli, a szakszervezeteknek, akik tüntetést is összehívtak, nincs igazuk a rabszolgatörvény kapcsán. De igyekezett hozzátenni, hogy a munkások mellett áll a magyar kormány. Az Index készített riportot Révész Máriusz felelős kormánybiztossal. Mint mondja Révész: A törvényről hétfőn és kedden is vitáztak a parlamentben.

Pócs János az egyikben arról beszélt a polgármesternek üzenve az ovisok előtt, hogy “ezért is jó egy településvezetőnek, ha nincs ellenzékben.”

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Pócs “deficit” vagy éppen “komplex projekt” szavakkal tisztelte meg a 4-5 éves hallgatóságot. Ezek természetesen a óvodások kedvenc szavai és témái.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból