Egy testépítő elmagyarázta, miért kap nagyobb elégedettséget attól, hogy szexbabákkal alszik és az okok még furcsábbak, mint gondolnánk.

Már egy csirkével is szexelt

A szókimondó, 36 éves férfi azt mondta, hogy „bántalmazhatja” a babáit anélkül, hogy rendőröket hívnának rá és a nekrofíliához hasonlította – a halottakkal való szexuális kapcsolat zavaró aktusához.

„Lehetek goromba is, ha akarok. Ez a visszaélés környezetbarát módja. Nem ártasz senkinek és senki sem fog rólad levelet írni a rendőrségnek. Valakinek tetszhet, hogy a baba mozdulatlan és nem reagál. Hasonlít a nekrofíliához, de ismét csak, egy baba a környezetbarát módja egy ilyen igény kielégítésének” – magyarázza megdöbbentő módon férfi.

A magát “kemény mellbimbó” nagykövetnek nevező Yuri, jelenleg Lola és Luna műanyag babákkal van párban – miután „elvált” műanyag ex-feleségétől, Margótól. Azt mondta, hogy a babáknak „különleges” módjuk van a tetszésére – így „kívánatosabbak”, mint a valódi nők – számolt be róla a Daily Star.

[A szexbabák] hüvelyét úgy alakították ki, hogy különleges módon dörzsölje a pénisz fejét. Emellett a babák esztétikailag mindig szépek

– magyarázta el.

Pornósztár alkat

A pánszexuális Yuri-nak – aki megosztja szokatlan életmódját 111 ezer Instagram-követőjével is – most az az ambíciója, hogy professzionális BDSM-pornósztár legyen. Élvezi, ha a lehető legtöbb fájdalmat érezheti, miközben piszkosul szexel a babákkal.

„Én szeretem fizikailag bántani magam. Akár verés, akár kemény mellbimbó bilincsek. Ezt minden nap csinálom. Ha valaki más vagy egy egész csoport részt vesz a szexünkben, akkor úgyis meg tudok b*szni egy babát, hogy közben megkorbácsolnak” – árulta el.
Pornografia-Nekrofilia-Szexbabak-Megszallotja-2
Nyers őszintesége gyakran gúnyhoz vezet – a kazahsztáni Yuri-t azonban nem érdeklik a külső vélemények.

“A trollkodás nem nagyon érint, mert sok rajongóm van, akik szeretnek. Nagyra értékelem a szeretetüket. Az életmódommal kapcsolatos legnagyobb tévhitek azok, hogy magányos vagyok, vagy pszichoterapeuta segítségére van szükségem. A barátaim között vannak pszichológusok, pszichoterapeuták és pszichiáterek. Mindannyian nagyon jó szakemberek. És egyikük sem gondolja, hogy problémáim vannak. És én magam is jártas vagyok a pszichológiában” – számolt be róla.

Hiányban a szexbaba-piac

A koronavírus-járvány zárlatainak következtében megugrott az interneten eladott szexbabák száma. Az egyik cégnek, a Sex Doll Genie-nek pedig még további személyzetet is fel kellett vennie, hogy lépést tartson a megrendelésekkel.

„Sok termékünk van raktáron, de nem tudunk elég gyorsan dolgozni, hogy lépést is tartsunk a kereslettel. A lehető leggyorsabban veszünk fel munkaerőt és számos új szerepkört hoztunk létre a teljesítéskezelés és az ügyfélszolgálat terén mind az Egyesült Államokban, mind Európában” – nyilatkozta Janet Stevenson társalapító.

Az ember-robot viszony egyre felkapottabb és igencsak szélsőséges eseteket vonultat fel. Korábban beszámoltunk már az ausztrál férfiről, aki magányában feleségül venne egy robotot.

Azonban a robotok jogainak megítélésében, olyan fordulópont is elérkezett, amikor a gyártók egy frissítés keretében, döntési opcióval ruházták fel őket. Ha nincs kedve a robotnak, nincs szex.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet