A szatírikus-ironikus stand-up komikus elelmélkedett a Gyurcsányozásról, a korrupcióról, Márki-Zay Péterról, a zöldpártról, a Párbeszéd teljesítményéről is.

“Kicsit megijedtem, amikor a választás napján beérkeztek az első részeredmények. Nagyon megrémültem, amikor kiderült, hogy ez bizony megint kétharmad lesz” – kezdte videóját Pottyondy Edina youtuber, amit az Szeretlek Magyarország szemlézett.

“De azóta rettegek csak igazán, amióta látom, hogy az ellenzék mit művel a vereség után” – tette hozzá.

A stand-up komikus, humorista korábban a Momentum Mozgalom országjárásának szervezője volt. A szatírikus-ironikus politikai, közéleti kommentárokat készítő influenszer ezúttal az ellenzék választási szerepléséről mondta el a gondolatait.

Kapcsolódó cikk

Szó esett a Gyurcsányozásról, a korrupcióról, a zöldpártról, a Párbeszéd teljesítményéről.
Márki-Zayról megjegyezte, hogy továbbra sem nyugszik, felszántja a közéletet meglepő kijelentéseivel. Márki-Zayt idézte azzal, amikor azt mondta, hogy “nem lehet nyerni ebben a rendszerben, ezért logikus módon, most alapít egy pártot.”
Mintha valaki rájönne, hogy egy casino vagy az "itt a piros, hol a piros" játékban sosem lehet nyerni, de azért minden hónapban költ rá egy kicsit – mondta Pottyondy szarkasztikusan.

A Demokratikus Koalíció kommunikációját is kielemzte. A párt ugyanis azt állította, hogy Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával simán győzhettek volna.

Pedig Dobrev az előválasztáson Márki-Zay-t sem tudta megverni, de azért Orbánnal elbánt volna – mondta Pottyondy. Mint hozzátette: sokan ezért büntetésből szavaztak a kormánypártra, hogy az ellenzék megtanulja a leckét. Végül levonta a végső következtetést.

Egymillió Dobrev Klára-rajongó szavazott át a Fideszre. Ez a vereség oka, ilyen egyszerű

– jegyezte meg.

Nemrég egyébként maga Orbán Viktor is elmondta, szerinte miben állt a Fidesz-KDNP ekkora győzelme, mint megírtuk ebben a cikkünkben.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet