Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött.

Hűségtesztelő influenszert kért fel

A különös fogadás tétje az volt, hogy a vőlegény nem esik kísértésbe és minden körülmények között hűséges marad a nőhöz – közölte a Mirror.

A magabiztos menyasszony ekkor kereste fel az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát, hogy környékezze meg a férfit. A történet nem ért jó véget, ami a csinos véleményvezér TikTokra feltöltött videójából derült ki. Luiza videójában olvasható a teljes üzenetváltás a menyasszonnyal, aki ekkor még nagyon magabiztosnak tűnt. A képernyőfelvételekből kiderül: a nő 500 reált (31 ezer forint) tett jövendőbelije hűségére.

A férfi egyből bedőlt a hűségtesztnek

A hűségteszt elején Lídia előbb követni kezdte az Instagramon a férfit, majd lájkolta néhány fotóját is. Rövid idő múlva a februári esküvőre készülő, mit sem sejtő vőlegény privát üzenetben kereste meg az influenszert. Amikor Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel, a férfi szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a nőt.
A TikTokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár. Az influenszer egyik követője szerint a menyasszony barátja sejthetett valamit, ezért is beszélhette rá a szokatlan hűségtesztre a nőt. Ezek után pedig nem lenne túl etikus elfogadni a nyereményt. Egy másik hozzászóló szerint lehet, hogy a menyasszony most szenved, de egy napon hálás lesz majd a történtek miatt.

Egy hasonlóan bizarr esetről számoltunk be, amikor Alyssa Harrison, egy kétgyermekes anyuka kifakadt a TikTokon, hogy éppen a kórházban szülte gyermekét, miközben barátja az anyjával szexelt otthon.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet