Az országból kifelé induló repülőgépeken a fennmaradó ülőhelyek ára a magas kereslet miatt megugrott, miután Putyin bejelentette a részleges mozgósítást.

Az Oroszországból kifelé induló járatok jegyei elkeltek, vagy akár 10 000 fontra (több mint 4,5 millió forintra) is drágultak, miután Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy a második világháború óta először mozgósítják a tartalékosokat, írja a DailyStar.

Putyin beszédében beszélt Ukrajna nagy részének annektálásáról is, miközben figyelmeztette a Nyugatot, hogy kész nukleáris fegyvert bevetni Oroszország védelmében.
Szergej Sojgu védelmi miniszter eközben elárulta, hogy a Moszkva rendelkezésére álló mintegy 25 millió potenciális harcosból 300 000 további tartalékos katonát vonnak be az ukrajnai orosz csapatok megsegítésére.
A Moszkvából és Szentpétervárról induló nemzetközi repülőterekre induló repülőgépeken gyorsan elfoglalták a helyeket Putyin tegnapi televíziós beszéde után, a magas kereslet miatt pedig rohamosan megugrott a repülőjegyek ára, több járatra csak 4 millió forint feletti összegekért lehetett jegyet venni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.