Vlagyimir Putyin orosz elnök lánya a jelek szerint "titkos" szerepet kapott az ország egyik legjobb egyetemén.

Maria Voroncova a Moszkvai Állami Egyetemen magas rangú pozíciót kapott, a tekintélyes orvosi osztály élén titokban megbeszélt időpontban, írja a DailyStar.

Voroncova a jelek szerint a Moszkvai Állami Egyetem orvosi programjának dékánhelyettesi posztjára készül, amit Maria Pevcsikh korrupcióellenes nyomozó fedett fel, aki szoros kapcsolatban áll Alekszej Navalnij bebörtönzött ellenzéki vezetővel.

Úgy tűnik, hogy a kilátások összhangban vannak a Putyin családdal, mivel Voroncova húga, Katerina már kulcsfontosságú tagja az Innopraktika-nak, és társelnöke az Oroszországgal szembeni nyugati szankciókat megkerülő munkacsoportnak.
Katerina Innopraktika projektjeit Putyin körüli oligarchákkal hozták összefüggésbe, akik a jelek szerint a szervezetet tudományos mozgalmak pénzzé tételére használják – számolt be a Metro.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.