Egy orosz állami tévéműsorvezető arra figyelmeztetett, hogy „nem marad semmi” az Egyesült Államokból, ha Vlagyimir Putyin bevetné az atomfegyvert.

A nukleáris megsemmisítéssel fenyegetőznek az orosz állami tévéműsorvezetők azóta, hogy Vlagyimir Putyin februárban elrendelte az ukrajnai inváziót. Alekszej Zsuravljov orosz törvényhozó most ismét az Egyesült Államokat támadta, és hangsúlyozta, hogy milliók fognak meghalni, mielőtt a konfliktus véget ér, írja a DailyStar.

Az Egyesült Államok teljes keleti partjának megsemmisítéséhez két Sarmat rakétára van szükség, és két rakétára a nyugati partra

– állította a Julia Davis újságíró által a Twitteren lefordított és megosztott klipben.

A Kreml a háború kitörése óta arra hivatkozik, hogy az invázióval a “nácitlanítás” a célja. Zsuravljov azt állította, ennek jegyében legalább kétmillió ukránnak kell meghalnia vagy elhagynia Ukrajnát. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.