Apti Alaudinov Vlagyimir Putyin erőinek csecsen hadosztályát vezeti, és dicsérte az orosz despota LMBT-ellenes politikáját. Azt is állította, Oroszország megnyeri az Ukrajna és a NATO elleni háborút.

Apti Alaudinov, a csecsen Akhmat különleges különítmény parancsnoka az állami tévében dicsérte az orosz vezetőt, amiért „szent háborút” vív a Nyugat ellen, és figyelmeztetett, hogy Európa el fog esni a harcokban, írja a DailyStar.

A klipben, amelyet Julia Davis újságíró osztott meg a Twitteren, a parancsnok méltatta Putyin LMBTQ-ellenes politikáját, és azt állította, hogy a Nyugat valószínűleg a történelem rossz oldalán találja majd magát.

Dicsérem az Urat, hogy ennek az országnak Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin áll az élén, mert ő az az ember, aki nem volt hajlandó elfogadni az úgynevezett európai értékeket. Valójában ezek sátánista értékek, amelyeket az egész világra rákényszerítenek.

„Megmondom önöknek, ebben az országban egyetlen embernek sem szabad kételkednie abban, hogy Európa és Amerika összeomlik, de Oroszország olyan szilárdan áll a lábán, hogy könyörögni fognak, csatlakozzanak hozzánk, és bocsánatot kérnek.”

Alaudinov azt is mondta, reméli, hogy az orosz háborúskodás Ukrajna határain túl is új terepre terjed.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet