Alina Kabajeva, akit Vlagyimir Putyin szeretőjének tartanak, hosszú idő után mutatkozott a nyilvánosság előtt, és a hírek szerint nagyon sokat változott.

Alina Kabajeváról régóta úgy gondolják, hogy Vlagyimir Putyin szeretője, sőt, a pletykák szerint több közös gyermekük is van, és már úton volt a következő, de az exsportolót abortuszra kényszerítették.

Az állítólagos terhesség megszakítás elvileg a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét. 

A tornász szeptemberben szerepelt a nyilvánosság előtt, és a külföldi sajtó arról számolt be, hogy a nő sokat fogyott, és az arcvonásai is változta, ami arra utal, hogy plasztikai műtétet csináltatott magán, írjaBlikk.

Az olimpiai aranyérmes Alina nemrég Szocsiban mutatkozott, ahol egy gimnasztikai központ megnyitóján tartott beszédet. Oroszországot a lehetőségek hazájának nevezte. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.