A pletykák szerint Alina Kabajeva legalább három gyereket szült Vlagyimir Putyin , de az orosz elnök most arra kényszerítette, hogy megszakítsa legutóbbi terhességét.

Májusban a General SVR Telegram csatorna azt állította, hogy Alina Kabajeva ismét terhes Vlagyimir Putyintól. A hírek már akkor is arról szóltak, hogy az orosz elnök nem örül a terhességnek.

Szeptember 15-én a csatorna egy másik posztja azt állította, hogy Putyin nem kívánatosnak tartja a terhességet, és ragaszkodott ahhoz, hogy szeretője abortuszra menjen, írja a DailyStar.

Augusztus végén az elnök ragaszkodott ahhoz, hogy Alina végeztessen abortuszt, annak ellenére, hogy a terhesség már több mint 20 hetes volt

– írta a General SVR.

A csatorna szerint Putyin és Kabajeva kapcsolata is megromlott az abortusz miatt, illetve a beavatkozás során komplikációk léptek fel, és ez okozta azt, hogy a tornász július óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

A General SVR egy névtelen Telegram-csatorna, amelyet a feltételezések szerint az Orosz Külügyi Hírszerző Szolgálat egykori altábornagya vezet, Viktor Mihajlovics álnévvel. Azt állítják, hogy a posztokat “több ország titkosszolgálatának nyugdíjas és aktív tagjai írják”. A csatorna gyakran osztja meg a Kreml pletykáit, de ezeket rendkívül nehéz ellenőrizni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet