Hallgatom A világsztár a hotelszobájába csalhatta a kiskorú lányt

A világsztár a hotelszobájába csalhatta a kiskorú lányt

Promóció

Egy 18 évvel ezelőtti eset állítólagos elszenvedője jelentkezett, és már vádat is emeltek R. Kelly ellen Minnesotában. Az énekes közben őrizetben van Chicagóban. 

Promóció

Hétfőn, egy minnesotai sajtótájékoztatón jelentette be a helyi ügyész, hogy prostitúcióban való részvétellel vádolják meg R. Kelly Grammy-díjas énekest. Az ügyet súlyosbítja, hogy az állítólagos áldozat még nem volt 18 éves, mikor az eset 2001-ben történt.

A bejelentő valamivel több lehetett 16-nál, mikor R. Kelly a városukban járt 18 évvel ezelőtt, és a rendőrségnek adott beszámolójából kiderült, hogy az autogram mellé a sztár telefonszámát is megkapta.

Felhívta, és R. Kelly meghívta a hotelszobájába, ahol már egyedül várta.

R. Kelly / Fotó: Getty Images

A rövid beszélgetés után 200 dollárt adott a lánynak, hogy táncoljon neki. Az énekes közben levette a köntösét, maszturbálni kezdett, és a lányt is teljesen levetkőztette. A most nagyjából 35 éves nő elmondása alapján szexuális kapcsolat is volt köztük. Ehhez képest R. Kelly ügyvédje tagadja, hogy a szexuális együttlét bármilyen formája megvalósult volna – írja a TMZ.

R. Kelly-t letartóztatták szexuális erőszak vádjával!

A február 22-ei letartóztatást egy újabb videó felbukkanása előzte meg, amin vélhetően R. Kelly látható, ahogy egy kiskorú lányt bántalmaz, írja a Dazeddigital. “(R. Kelly) zenéje továbbra is elérhető a szolgáltatásban, de a Spotify nem fogja aktívan promotálni” – jelentette ki a cég a Billboard nak tett nyilatkozatban.

Ha bebizonyosodik az ellenkezője, R. Kelly 5 évet is kaphat Minnesotában, illetve egy 10 ezer dolláros bírság is várhat rá. Közben az énekes Chicagóban őrizetben van, és várja a tárgyalássorozatot, amibenjó pár, nagyon komoly vádat próbál majd rábizonyítani az ügyész. Van közöttük gyermekpornográfia, kiskorú elcsábítása, de az igazságszolgáltatás akadályozása is. Csak a chicagói vádak alapján kaphat akár 70 évet is.

A Spotify törölte R. Kelly-t playlistjéről “hitvány” magatartás miatt

“(R. Kelly) zenéje továbbra is elérhető a szolgáltatásban, de a Spotify nem fogja aktívan promotálni” – jelentette ki a cég a Billboard nak tett nyilatkozatban. A streaming oldal leszögezte, hogy nem cenzúrázzák a tartalmakat egy előadó viselkedése miatt, de azt akarják, hogy a szerkesztőségi döntések visszatükrözzék a cég értékeit.

A hölgy néhány nappal az után kereste fel a minnesotai rendőrséget, hogy a chicagói ügyész egy sajtótájékoztatón kérte azokat az esetleges áldozatokat, akik a korábbi években kapcsolatba kerültek R. Kellyvel.

ForrásMTI
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3