Elítélték a nőt, aki nyilvános helyen szexelt egy férfival azért, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy a közeli autót el akarták lopni.

Szexuális zaklatásnak hitte a járókelő

Egy szemtanú hívta a rendőrséget Corallena Loveridge-re és élettársára, miután meglátta őket, és azt hitte, hogy a 31 éves férfi szexuálisan zaklatja a nőt. Ám amikor a zsaruk megérkeztek, el kellett választaniuk a szerelmespárt egymástól – írta a Daily Star.

A bíróságon kiderült, hogy mielőtt elkezdtek szeretkezni a füvön, a pár megpróbált autókat feltörni. Peter Kelly ügyész azt mondta, hogy a rendőrséget eredetileg egy férfi hívta, aki látta, amint a házaspár megpróbálta kinyitni az autójának ajtaját.

Ezután nézett ki a női szemtanú és látta, hogy a házaspár a házával szemben egy füves területen szexel.„Kezdetben a nő jólétéért aggódtam, de világossá vált, hogy készséges résztvevője volt” – mondta a bíróságon.

Alkohol és kábítószer hatása alatt volt

Amikor a rendőrök megérkeztek, szét kellett szakítaniuk őket, amikor egyértelműen kiderült, hogy a vádlott erősen ittas volt. Loveridge később megerősítette a rendőröknek, hogy alkoholt és kábítószert is fogyasztott.
Loveridge bűnösnek vallotta magát a közszeméremsértésben, a járművek eltulajdonításában és az ítélet utáni felügyelet elmulasztásában. Azt mondta, sajnálja és zavarban van a történtek miatt.

Egy év börtönbüntetést kapott, valamint nyolc hetes kijárási tilalmat este 7 és reggel 7 között. Ezenkívül 50 font (21 ezer forint) kártérítés megfizetésére kötelezték a női tanúnak okozott szorongásokért és 95 GBP (40 ezer forint) áldozati pótdíjat, valamint 80 GBP (35 ezer forint) pénzbírságot kellett még fizetnie az ítélet utáni felügyelet elmulasztása miatt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet