Az elterelő hadművelet sikeres volt, a rendőrök pedig elfogták a betörőt.
A CNN jelentése szerint egy 87 éves nő arra ébredt az éjszaka közepén, hogy valaki behatolt otthonába, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve rágcsálnivalókkal kínálta meg a betörőt, hogy lefoglalja, amíg ki nem érkezik a rendőrség. Marjorie Perkins a CNN-nek nyilatkozva osztotta meg az unortodox elterelő hadművelete részleteit.
Az idős hölgy elmondása szerint július 26-án kora hajnalban arra ébredt, hogy egy férfi állt az ágya mellett, póló nélkül, majd azt mondta neki: „Meg foglak szúrni.”
Perkins ijedtében kiugrott az ágyból, majd felkapott egy széket, hogy aztán pajzsként használja azt: csakhogy a betörő a falhoz vágta az idős hölgyet, melynek következtében a homlokán és az arcán is zúzódások keletkeztek. Végül addig dulakodtak, míg a betörő „belefáradt”.
Az idős hölgy követte a betolakodót, aki a konyha felé vette az irányt, majd közölte, hogy éhes: „Megállt a konyhában a mosogató mellett, és azt mondta, hogy nagyon éhes, és már régóta nem evett semmit.”
Ekkor Perkins egy doboz mogyoróvajas-mézes kekszet, két mandarint és más rágcsálnivalókat kínált a betörőnek: „Ez azért történt, hogy lefoglaljam. Én 35 évig tanítottam iskolában.”
Amíg a betörő a rágcsálnivalók elfogyasztásával volt elfoglalva, a hölgy hívta a 911-et. Amikor pedig a férfi befejezte a táplálkozást, felvette a nadrágját, ám cipőjét, ingét és kését is hátrahagyva kisétált az ajtón. Perkins azonban megosztotta, rájött, hogy ismeri a betörőt, aki még kisfiúként zsebpénzért nyírta a füvet nála.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.