Olyan felvételek jelentek meg, amin egy floridai rendőr a torkánál fogva ragad meg egy női rendőrtisztet, miközben egy gyanúsítottal vitáztak.

A rendőrség veteránja volt

A felvételeken látható, amint a rendőr torkon ragadja egy kollégáját egy letartóztatás során – állítólag azután, hogy utóbbi megpróbálta megállítani, hogy paprika spray-vel fújja le a megbilincselt gyanúsítottat – közölte a The Mirror.

A múlt héten közzétett felvételen Pullease a gyanúsítotthoz sétált, mielőtt a rendőrök megpróbálták bevinni a rendőrautóba. A gyanú szerint behajolt az autóba, elővette a paprika spray-jét, és a gyanúsítottra irányította.

Rendorsegi-Eroszak-Munkatarsat-Fojtogatta-Florida-Felfuggesztettek
/ Fotó: City Of Sunrise Police Department
A rendőrnő ekkor odaszaladt, és az övénél fogva megragadta Pullease-t, hogy elrángassa a gyanúsítottól. A férfi ezután megpördült, megragadta a női tiszt nyakát, és a felvétel szerint nekilökte egy másik járőrautónak.

A rendőrség elhatárolódik Pullease-től, de nem emel vádat

A rendőrfőkapitány, Anthony Rosa hang nélkül bocsátotta ki a videót, és nem árulta el, mi hangzott el az áldozat és a rendőr között.

“Nem találom helyénvalónak és szakszerűnek, amit tett, mert fokozta a helyzetet, amikor valójában nyugalomra lett volna szükség” – mondta Rosa.
Megdicsérte a női rendőrt a beavatkozásért, és hozzátette, nagyon büszke a rendőrtisztre, mert az határozott lépéseket tett. Christopher Pullease őrmestert pedig nem menesztette a floridai város rendőrsége, hanem irodai feladatok ellátására utasították inkább.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet